Η απάντηση του Δήμου Κω στον Ηλία Σιφάκη: Η επιλογή της όξυνσης οδηγεί σε αδιέξοδα

Η απάντηση του Δήμου Κω στον Ηλία Σιφάκη: Η επιλογή της όξυνσης οδηγεί σε αδιέξοδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ 

Η επιλογή της όξυνσης οδηγεί σε αδιέξοδα

Τελικά, πολύ γρήγορα μάλιστα, η αλλαγή επικεφαλής στην παράταξη «Δύναμη Αλλαγής» επιβεβαιώνει την παροιμία «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς».

Ο διάδοχος κ. Ηλίας Σιφάκης, αν και απουσίαζε από την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου επιλέγει να δώσει με ανακοίνωση του όρκους πίστης στον αρχηγό του κ. Κυρίτση, επιτιθέμενος σε θεσμικούς παράγοντες του Δήμου.

Εμφανής η εξάρτηση του και η αγωνία για το ρόλο του, που εντείνεται προφανώς από τις μεγάλες αντιθέσεις στο εσωτερικό της ομάδας του.

Το χειρότερο όμως είναι πως συνεχίζει στην ίδια λογική του προκατόχου του, με προσωπικές και απαξιωτικές επιθέσεις σε θεσμικούς παράγοντες του Δήμου και στελέχη της δημοτικής αρχής.

Σε λάθος δρόμο βαδίζει.

Η επίθεση του στην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Διονυσία Τελλή είναι άδικη και δεν ωφελεί.

Η Πρόεδρος γνωρίζει καλά τι προβλέπουν οι διατάξεις για την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, τα καθήκοντα της και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του ρόλου της.

Αποδεικνύει συνεχώς τον σεβασμό της σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, χειρίζεται με λεπτότητα τα θέματα και συντελεί καθοριστικά στην παραγωγική και αποτελεσματική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια στάση οφείλουν όλοι να τηρήσουν, δίχως υπερβολές, φραστικά ατοπήματα και σκοπιμότητες άνευ ουσίας.

Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS