Ο Γ. Καμπανής στο kosnews24: Κατά την εκλογική διαδικασία, μερικοί ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας - Έχω άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Γ. Καμπανής στο kosnews24: Κατά την εκλογική διαδικασία, μερικοί ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας - Έχω άριστες σχέσεις με τον Γιώργο Χατζημάρκο

''Κατά την εκλογική διαδικασία, μερικοί ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας. ''

''Στην Κω λειτουργεί ενα πατριαρχάτο πολιτικών, που δίνει εντολές σε λίγους υποτακτικούς.''

''Έχω άριστες σχέσεις με τον κ. Χατζημάρκο.''

''Πλήρωσα το νοσοκομείο στην εκλογική μου διαδρομή.''

Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του ο Έπαρχος Κω Νισύρου, μιλάει στο kosnews24.

Ο κ. Ιωάννης Καμπανής υποδέχθηκε την Άννα Σαρηγιάννη στο Επαρχείο και δεν δίστασε να απαντήσει σε φλέγοντα ερωτήματα, ενώ αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον πολέμησαν “ Ξεπέρασαν τα όρια της πολιτικής αλητείας”, είπε συγκεκριμένα αναφερώμενος σε στελέχη δημοτικών παρατάξεων που σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τον πολεμούσαν κατά τη διάρκεια των εκλογών, καθώς έπεσε θύμα της τοξικότητάς τους, παρόλο που όπως τόνισε ήταν μετρημένος απέναντι στις παρατάξεις της Ισχυρής Κω και της Δύναμης Αλλαγής. 

Ο κ. Καμπανής δήλωσε ότι συγκεκριμένα άτομα της Δημοτικής Αρχής δεν επιθυμούσαν να επανεκλεγεί, καθώς ο ίδιος δεν ήταν υποτακτικός κανενός, ενώ αναφέρθηκε και σε πολιτευτές αλλά και Βουλευτές οι οποίοι αντί να στηρίξουν συνολικά την παράταξη Χατζημάρκου, στήριζαν συγκεκριμένα άτομα από το ψηφοδέλτιο. 

Ο κ. Καμπανής αναφορικά με το Νοσοκομείο της Κω δεσμεύτηκε να απαντήσει σε κάποια άλλη χρονική στιγμή τονίζοντας ότι ακούστηκαν πολλά τα οποία δεν ευσταθούν “ Δεν είχα καμία σχέση με τη στελέχωση του νοσοκομείου. Ξέρω ότι πλήρωσα το νοσοκομείο στην εκλογική μου διαδρομή. Μου χρέωσαν άδικα κάποια πράγματα, δεν είχα καμία σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνονταν ή τη στελέχωση.” δήλωσε.

Ξεκαθάρισε ότι η σχέση του και η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο είναι άψογη, αναφέροντας ότι έγιναν σημαντικά έργα στο νησί της Κω κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν (πανδημία κλπ.) 

Εν συνεχεία μίλησε και για την πρώτη σε σταυρούς κα Ντίνα Σβύνου λέγοντας ότι θα είναι δίπλα της σε ό,τι και αν χρειαστεί, αναφέροντας πως πιστεύει ότι θα είναι και η νέα Έπαρχος Κω - Νισύρου, ενώ για τον ίδιο τόνισε ότι θα παραμείνει ένας ενεργός πολίτης. 

Ο κ. Καμπανής έκλεισε τη συνέντευξη ευχαριστώντας Κώους επιχειρηματίες οι οποίοι όποτε χρειάστηκε τη βοήθειά τους, για να στηρίξουν αδύναμους συμπολίτες μας, ήταν δίπλα του. 

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί :

ADVERTORIALS