Λέρος: Επεισοδιακή η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου με προπηλακισμούς, σπρωξίματα και βρισιές - Δείτε βίντεο

Λέρος: Επεισοδιακή η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου με προπηλακισμούς, σπρωξίματα και βρισιές - Δείτε βίντεο
Επεισοδιακή ήταν η τελετή ορκωμοσίας, στο δημοτικό θέατρο Λέρου, του νέου δημοτικού συμβουλίου και του νεοεκλεγέντα δημάρχου, Τιμόθεου Κωττάκη, παρουσία του Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας, κ.κ. Παϊσίου.
 
Η τελετή έγινε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο θέατρο και ενώ μόλις είχε ξεκινήσει η τελετή, υπήρξε ένταση κατά την ομιλία του νέου δημάρχου όταν προέβη σε προκλητικές αναφορές προς τον απερχόμενο δήμαρχο Μιχάλη Κόλια ο οποίος αποχώρησε από τον χώρο της τελετής, μαζί με τους συμβούλους του, όπως μεταδίδει το palmoskalymnou.gr.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κλίμα ήταν φορτισμένο από την αρχή, με την απερχόμενη δημοτική αρχή να δέχεται προκλήσεις και «γιουχαρίσματα» από παρευρισκομένους ενώ κατά την αποχώρηση της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου, σημειώθηκαν προπηλακισμοί, σπρωξίματα και βρισιές. Βέβαια, η τελετή συνεχίστηκε, χωρίς την παρουσία του Μιχάλη Κόλια και των συμβούλων του.
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά από 13 χρόνια ο δήμος Λέρου «άλλαξε χέρια», αφού νικητής των εκλογών αναδείχτηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Λέρος Αλλάζει», Τιμόθεος Κωττάκης. Ο συνδυασμός του κ. Κωττάκη έλαβε ποσοστό 50,10% (2.461 ψήφους) και συγκέντρωσε 11 έδρες, ενώ ο συνδυασμός του κ. Κόλια έλαβε ποσοστό 47,21% με 2.319 ψήφους και συγκέντρωσε 8 έδρες.
 
Δείτε βίντεο από την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στη Λέρο.
ADVERTORIALS