Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων - Δείτε τις θέσεις

Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων - Δείτε τις θέσεις

Ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων. Μία (1) θέση ΤΕ Παιδαγωγού Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, πέντε (5) θέσεις ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και δύο (2) θέσεις ΔΕ Μαγείρων, για τη στελέχωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024», για το Δήμο Κω.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 08/12/2023 έως και την Δευτέρα 18/12/2023 από 9.00π.μ.έως 14.00μ.μ, στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω στον Άγιο Ελευθέριο, Ψαλίδι.                                                       Πληροφορίες θα παρέχονται από τα Γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω και συγκεκριμένα από την κ. Αιμιλία Χατζηπέτρου και κ. Ευαγγελία Τσεσμεζή στα τηλέφωνα 22420-29715, 25316.

Τα έντυπα της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2023, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων ,από το Δήμο Κω και από τα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω καθώς και να τα εκτυπώσουν από τη σελίδα του Δήμου στο kos.gov.gr.

                             

 Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Οργανισμού

Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφ/κών Σταθμών

Δήμου Κω

ADVERTORIALS