Γ. Νικητιάδης : «Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, αυτοαναιρούνται συνεχώς»

Γ. Νικητιάδης : «Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, αυτοαναιρούνται συνεχώς»

Γ. Νικητιάδης : «Ανίκανοι να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, αυτοαναιρούνται συνεχώς»

Ο υπεύθυνος του ΚΤΕ Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Δωδεκανήσου και τ.υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, με αφορμή τη διάψευση από πλευράς Κυβερνητικού  εκπροσώπου  των όσων ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης περί κατάργησης των προσφορών 1+1 στα σούπερ μάρκετ προέβη στην ακόλουθη δήλωση  :

«Ανήμπορη η κυβέρνηση να ελέγξει την ακρίβεια βρίσκεται σε σύγχυση. Τα στελέχη της αναιρούν το ένα τα λεγόμενα του άλλου.  Ξεκάθαρη απόδειξη παντελούς έλλειψης σχεδίου και «επιτελικού» κράτους. Δεν πέρασαν ούτε δυο 24ωρα που ο υπ. Ανάπτυξης κ. Σκρέκας ανακοίνωσε την πρόθεση της Κυβέρνησης για την κατάργηση ή την μείωση των προσφορών 1+1 και αντίστοιχων ενεργειών στο λιανεμπόριο και «ακυρώθηκε» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Μαρινάκη.  Αφού ο κ.Σκρέκας προσπάθησε να μας πείσει πως το 1+1 στις προσφορές των εταιρειών στα σούπερ μάρκετ «δεν είναι προς όφελος των καταναλωτών», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ.Μαρινάκης έσπευσε να μας πει ακριβώς το αντίθετο αδειάζοντας τον υπουργό της Κυβέρνησή του.

 

Η Κυβέρνηση εκτός από την επαφής της με την πραγματικότητα, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την έλλειψη συντονισμού στο εσωτερικό της. Τα στελέχη της ή έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα ή ενοχλήθηκαν που διαπίστωσαν ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί η ακρίβεια είναι οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ.

 

Εμείς θα επιμείνουμε ότι για τον περιορισμό της ακρίβειας χρειάζεται άμεση  μείωση των συντελεστών ΦΠΑ σε βασικά προϊόντα κατανάλωσης, διενέργεια  ουσιαστικών ελέγχων και ενδυνάμωση του καταναλωτικού κινήματος».

ADVERTORIALS