ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: Ενότητα και συσπείρωση απέναντι στις πλέον σκληρές πολιτικές, για τη κοινωνία, της κυβέρνησης Μητσοτάκη

ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ: Ενότητα και συσπείρωση απέναντι στις πλέον σκληρές πολιτικές, για τη κοινωνία, της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΩ
Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αποτελεί έναν δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι βασίζεται στις αρχές της πλειοψηφίας.
 
Πριν από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές προέδρου, όπου πρόεδρος αναδείχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω της πλειοψηφίας των μελών του κόμματος.
 
Το λιγότερο που μπορούμε και πρέπει να κάνουμε όλοι είναι ο σεβασμός σε αυτές τις αρχές, η ενότητα και η συσπείρωση απέναντι στις πλέον σκληρές πολιτικές, για τη κοινωνία, της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
 
Κάθε άλλη πρακτική αποτελεί χέρι βοηθείας και διευκόλυνση στο έργο του Μητσοτάκη που ονειρεύεται έναν ΣΥΡΙΖΑ διαλυμένο και διασπασμένο.
 
Όχι μόνο αυτό δεν θα συμβεί, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω της ανανέωσης, του εκσυγχρονισμού και της ανάδειξης του προγράμματός του, θα είναι μέσα στη κοινωνία πλέον, θα ακούει, θα πράττει και θα ξαναγίνει η μοναδική λύση του κόσμου, που τόσο έχει ανάγκη , πέρα από τοξικότητες και διαχωρισμούς.
 
 
 
 
Στιγμιότυπο οθόνης 2023-10-24 194647.png
ADVERTORIALS