Η περιοδεία της Ισχυρής Κω στην Κέφαλο - Δείτε φωτογραφίες

Η περιοδεία της Ισχυρής Κω στην Κέφαλο - Δείτε φωτογραφίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ


Η Κέφαλος στηρίζει Θεοδόση Νικηταρά

για να υλοποιήσει το σχέδιο του, που δίνει προοπτική ανάπτυξης

Με πολλές ευχές για νίκη στις εκλογές της Κυριακής υποδέχτηκαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της Κεφάλου τον Θεοδόση Νικηταρά και τους υποψήφιους της «Ισχυρή Κως» εκφράζοντας την στήριξη τους, στη διάρκεια περιοδείας τους στο χωριό.

Παράλληλα όμως εξέφρασαν παράπονα για τον τρόπο που λειτούργησε η Κοινότητα αυτά τα χρόνια, που αντί να λύνει προβλήματα, αδιαφόρησε και δεν έκανε τη δουλειά που τους ανέθεσαν οι δημότες, για επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς έδειξε κατανόηση στα παράπονα των κατοίκων και απάντησε λέγοντας ότι τα πράγματα αλλάζουν και ο νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου, μαζί με όλους τους τοπικούς συμβούλους, στη νέα περίοδο θα βρίσκονται πραγματικά δίπλα στους κατοίκους και στις ανάγκες τους.

Οι κάτοικοι της Κεφάλου ανέφεραν στον Θεοδόση την ικανοποίηση τους για την επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι με αυτή τη δημοτική αρχή δεν δίψασαν, ενώ τόνισαν τη σπουδαιότητα του νέου δικτύου υδροδότησης μήκους άνω των 12 χιλιομέτρων.

Οι νέοι της Κεφάλου μίλησαν με θερμά λόγια για την ανακαίνιση του γηπέδου ποδοσφαίρου και το πόσο σημαντικό είναι για τα παιδιά του χωριού η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, ενώ ζήτησαν να επισπευστούν οι διαδικασίες να σκεπαστεί με «Θόλο» το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ.

Όσον αφορά σε αυτά που τους προβληματίζουν, πολίτες και επιχειρηματίες στάθηκαν στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης, αν και αναγνώρισαν ότι ευθύνεται για αυτό η διαδικασία ελέγχου των αρχαιολογικών ευρημάτων, και στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης των προγραμματισμένων ασφαλτοστρώσεων.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τους ενημέρωσε για το σχέδιο ανάπτυξης της Κεφάλου, που έχει ως προτεραιότητες, την επέκταση του λιμανιού, την λειτουργία των δικτύων αποχέτευσης και του Βιολογικού, που βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης, την κατασκευή παιδικού σταθμού και την ανάδειξη του παραδοσιακού χαρακτήρα της Κεφάλου. Παράλληλα, θα συνεχιστούν έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και ασφαλτοστρώσεις.

Στόχος όλων των δράσεων η ενίσχυση των υποδομών, η αύξηση της επισκεψιμότητας στην Κέφαλο και η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας.

ADVERTORIALS