Η περιοδεία της Ισχυρής Κω στο εμπορικό κέντρο της Κω

Η περιοδεία της Ισχυρής Κω στο εμπορικό κέντρο της Κω

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ''ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ''


Με ευχές για επανεκλογή του Θεοδόση η σημερινή επίσκεψη της "Ισχυρή Κως" στο εμπορικό κέντρο της Κω

Η πεποίθηση κατοίκων και επαγγελματιών του εμπορικού κέντρου της Κω, με πολλές ευχές, για επανεκλογή του Θεοδόση Νικηταρά στη θέση Δημάρχου, εκφράστηκε και σήμερα, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, στην περιοδεία του με κλιμάκιο υποψήφιων συμβούλων της «Ισχυρή Κως».

Οι συμπολίτες μας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τις δράσεις αυτής της περιόδου για την αναβάθμιση της εικόνας και των λειτουργιών της πόλης.

Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Θεοδόση για τον σχεδιασμό αναβάθμισης του κέντρου της Κω, που περιλαμβάνει αναπλάσεις, όπως της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, των πλατειών Κονίτσης και Αγίας Παρασκευής, ασφαλτοστρώσεις και σύγχρονο ηλεκτροφωτισμό, δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης και πολλές άλλες δράσεις στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Κω, που περιλαμβάνει 51 έργα, προϋπολογισμού σχεδόν 23.000.000€.

Εκτός από τον προγραμματισμό των έργων επισήμαναν ιδιαίτερα την ανάγκη να συνεχιστεί η σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και συνεργασίας, που έχουν διαμορφώσει μέχρι σήμερα, κάτι που εγγυάται ο Θεοδόσης Νικηταράς, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και τα καλά τους λόγια.

2023 9 25 ΘΝ Κως περιοδεία  (4).jpg