Δύναμη Αλλαγής: Φεύγουν και το έχουν καταλάβει - Το άγχος και ο πανικός όμως δεν είναι καλοί σύμβουλοι, ειδικά όταν η κοροϊδία είναι προκλητική.

Δύναμη Αλλαγής: Φεύγουν και το έχουν καταλάβει - Το άγχος και ο πανικός όμως δεν είναι καλοί σύμβουλοι, ειδικά όταν η κοροϊδία είναι προκλητική.

‘’ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ.’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’Τέσσερα ολόκληρα χρόνια έχουν ξεχάσει το Πυλί και όχι μόνο.

Τώρα τρέχουν να κάνουν ένα έργο «πασάλειμμα», όταν το έχουν εγκαταλείψει στη τύχη του, «σπεύδουν» ένα μήνα πριν τις εκλογές να δείξουν ότι κάτι κάνουν.

Το 2021 συντάχθηκε η μελέτη:

«ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΛΙΟΥ» που περιλαμβάνει, φωτιστικά ασφαλτικά και τεχνικά έργα.

Το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί μέχρι τις 30/7/23.

Αντί αυτού, όλο το Πυλί ταλαιπωρείται μήνες τώρα.

Ο εργολάβος ζητά παράταση μέχρι 30/9/23, που ήδη έχει περάσει και όλα είναι ατελείωτα.

Ο πανικός της κατακραυγής του κόσμου τους οδήγησε να ρίχνουν από χθες άσφαλτο χωρίς να έχουν γίνει οι προβλεπόμενες από τη μελέτη εργασίες, που δεν προβλέπεται να γίνουν ούτε τους επόμενους 3-4 μήνες.

Ο νέος ασφαλτοτάπητας διαστρώνεται χωρίς να έχει αποξηλωθεί ο παλιός, όπως προβλέπει η μελέτη, με αποτέλεσμα να αμφισβητείται η ποιότητα του έργου και να δημιουργούνται προβλήματα σε παρόδιες ιδιοκτησίες με χαμηλό υψόμετρο.

Τα φρεάτια των δικτύων μένουν χαμηλότερα, αν δεν θάβονται, και το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι το σύνηθες για την λογική της απερχόμενης δημοτικής αρχής, να σκάβουν αφού τελειώσει το έργο, για να τα βρουν και να περάσουν καλώδια, σωλήνες, αλλά και να συνδεθούν κτίρια στο δίκτυο αποχέτευσης.

Οι πολίτες του Πυλίου είναι γελούν με τα καμώματα τους και οι εμπνευστές των πρακτικών αυτών δεν έχουν καταλάβει ότι οι συγκεκριμένες λογικές είναι καταδικασμένες στη συνείδηση των πολιτών.

Η ελπίδα τους να αλλάξει η παγιωμένη αντίληψη για την πλήρη εγκατάλειψη του Πυλιού δεν αλλάζει με κινήσεις πανικού.

Η κοροϊδία τους είναι προκλητική και ο πανικός τους κακός σύμβουλος.

Φεύγουν και το έχουν καταλάβει.’’

ADVERTORIALS