Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Νίκος Φραζής και η Βασιλεία Παγώνη

Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Νίκος Φραζής και η Βασιλεία Παγώνη

Με τον Θεοδόση Νικηταρά ο Νίκος Φραζής

2023 8 28 ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ_ΦΡΑΖΗΣ ΝΙΚΟΣ.png

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επιβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκος Φραζής, τον οποίο ο Θεοδόσης Νικηταράς χαρακτήρισε ως άνθρωπο χαμηλών τόνων, με αναλυτική σκέψη, που έδωσε τη μάχη για την κοινότητα Αντιμάχειας, στηρίζοντας πέραν των αρμοδιοτήτων του τον Πρόεδρο και τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, στην επίλυση του προβλήματος του νερού στο πολύπαθο "τρίγωνο".

Ο Νίκος Φραζής, αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του δήλωσε «…είναι αλήθεια ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε συσσωρευμένα προβλήματα στο «τρίγωνο» από την απραξία της προηγούμενης περιόδου.

Παρά τις καθυστερήσεις που προκάλεσε η πανδημία, για δύο χρόνια τουλάχιστον, έχουμε παράγει σημαντικό έργο. Με την ΔΕΥΑΚ πετύχαμε επίλυση των προβλημάτων υδροδότησης σε Κέφαλο, Αντιμάχεια και Καρδάμαινα, νέα δεξαμενή στην Καρδάμαινα, ενώ ετοιμάζουμε νέα δίκτυα ύδρευσης 22 χιλιομέτρων, στην Αντιμάχεια 4888μ., Καρδάμαινα 5081μ. και Κέφαλο 12.331μ..

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά, σε λίγο καταφτάνει το νέο πλοίο της ΑΝΕΜ, στην Αντιμάχεια φτιάχνουμε 4 παιδικές χαρές και πολλά ακόμη.

Δεν λέω ότι λύσαμε όλα τα προβλήματα. Είμαστε όμως παρόντες, με ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την πενταετία που έρχεται. Θα είναι παραγωγική περίοδος για τον τόπο μας.

Ο Θεοδόσης αποτελεί εγγύηση ενότητας στην κοινωνία μας και ανάπτυξης όλου του νησιού. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».


Με τον Θεοδόση Νικηταρά η Βασιλεία Παγώνη

2023 8 28 ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ_ΠΑΓΩΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ.png

Την Βασιλεία Παγώνη, ελεύθερη επαγγελματία από την Καρδάμαινα, με γνώση για τα σημαντικά ζητήματα του τόπου, η οποία επιθυμεί να υποστηρίξει ενεργά κάθε προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση τους, υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως».

Η Βάνα Παγώνη, αποδέχτηκε την πρόταση του Θεοδόση Νικηταρά να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως» δηλώνοντας, «…αυτά τα χρόνια βλέπω ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια στο νησί μας να αντιμετωπίσουμε διάφορα προβλήματα, της καθημερινότητας και μεγαλύτερα. Παρακολουθώ τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά και τους στόχους που βάζει για το νησί μας αλλά και την Καρδάμαινα. Αυτή την προσπάθεια επιθυμώ να στηρίξω και εγώ για αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως». Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας».