ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ: ‘’Αντί πολλά λόγια και την τοξικότητα που σας περισσεύει, να απαντάτε με έργα κ. Μήτρου.’’

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ: ‘’Αντί πολλά λόγια και την τοξικότητα που σας περισσεύει, να απαντάτε με έργα κ. Μήτρου.’’

ΝΙΚΟΣ ΠΟΓΙΑΣ: ‘’Αντί πολλά λόγια και την τοξικότητα που σας περισσεύει, να απαντάτε με έργα κ. Μήτρου.’’

 

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Νίκος Πόγιας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εντύπωση μου προκάλεσε, η δήλωση του προέδρου των σχολικών επιτροπών κ. Μήτρου, σήμερα, σχετικά με την κατάσταση στο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας.

Ο κ. Μήτρου είτε από άγνοια, είτε από λανθασμένη ενημέρωση (ως συνήθως), είτε εσκεμμένα με στοχοποιεί για να βγάλει από πάνω του τις ευθύνες, που είναι πολλές.

Για την αποκατάσταση της αλήθεια λοιπόν.

Εγώ απλά κοινοποίησα την ανάρτηση συνυποψήφιας μου, με σκοπό να αναδείξω ως απλός πολίτης τα θέματα που υπάρχουν στο νηπιαγωγείο μας, που ως Πρόεδρος της Κοινότητας τα έχω επισημάνει πολλές φορές.

 Άρα λοιπόν σε "τούτη τη δύσκολη εποχή" κ. Μήτρου, οφείλετε να είστε πιο προσεκτικός και αντί πολλά λόγια και την τοξικότητα που "σας περισσεύει” σας προτείνω να απαντάτε με πράξεις.

Ρωτάτε κ. Μήτρου αν ήμουν ενήμερος ή όχι για τα προβλήματα της θέρμανσης στο νηπιαγωγείο.

Ήμουν όσο κι εσείς! Ας μην μπούμε στην διαδικασία να ανατρέξουμε και να απαριθμήσουμε τις αναπάντητες επιστολές που σας έχω στείλει ούτε πόσες φορές με ενημερώσατε για εργασίες στον χώρο του νηπιαγωγείου όπως οφείλει ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών στον κάθε πρόεδρο κοινότητας.

O καυστήρας λοιπόν, δεν λειτουργούσε από πέρυσι, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και είχατε ενημερωθεί.

Οι τάξεις ευτυχώς είχαν θέρμανση χάρη στα κλιματιστικά που δώρισε ο Όμιλος ΜΗΤΣΗ και όχι χάρη σε δικές σας ενέργειες. Γιατί εσείς 7.2.23 (όπως ενημερώθηκα από γονείς και νηπιαγωγούς) στείλατε να φτιάξουν τον καυστήρα (που τελικά δεν δούλεψε) και να τοποθετήσουν θερμαντικά σώματά.

 Όχι, εγώ προσωπικά, δεν είδα να λύθηκε κάποιο πρόβλημα.

Ποιος ακριβώς είναι ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής Νικηταρά που γράφετε; Η περιβόητη μελέτη για συντηρήσεις και παρεμβάσεις σε 22 σχολεία που όλο παρατείνεται και δεν ολοκληρώνεται;

 Τον καυστήρα, τα σώματα και τις σωληνώσεις εάν όντως τα αλλάξατε τα αλλάξατε τώρα. 

 Ακόμη μια διόρθωση, η ενημέρωση γονέων που έχει κοινοποιηθεί στην ανάρτηση και γράφει ότι "ανταποκρίθηκε άμεσα" είναι από τη διεύθυνση του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείο Καρδάμαινας  και όχι από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

 Εσωτερικά μπορεί να βάψατε πριν λίγους μήνες, δεν είχα ενημέρωση. Εξωτερικά πάντως δεν φαίνεται βαμμένο. 

 Μπορείτε να μας ενημερώσετε ποτέ πραγματοποιήστε την συνάντηση με τους προϊσταμένους των νηπιαγωγείων; Ποιον μήνα; Ποιου έτους; Και τι έχετε κάνει από τότε μέχρι σήμερα;

Ο περίφημος τάπητας! Όλο το χειμώνα αναρτήσεις γονέων και επιστολές του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την αντικατάσταση του. Τόσο καλή δουλειά, που περιγράφετε αναλυτικά ότι έχει γίνει, λογικά θα σας ευχαρίστησαν πολλοί γονείς που καταφέρατε να υλοποιήσετε τόσο ποιοτικά το αίτημα τους.

Μια τετραετία πέρασε, καταφέρατε έστω και 2 μήνες πριν τις εκλογές να λυπάστε. Πρόοδος είναι κι’   αυτή. Να λυπάστε για την αδιαφορία της θητείας σας κ. Μήτρου.

Το τοιχίο της περίφραξης έχει διαβρωθεί τόσο καιρό τώρα, απ' το χειμώνα κυκλοφορούν φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εσείς τώρα κάνετε πως το είδατε; Λογικό αφού δεν περάσατε καθόλου από το σχολείο.

 Εδώ και ένα μήνα, γράφετε, ότι έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείται η μάλλον δεν καταλάβατε τι γράψατε.

 Η κοινοποίηση μου σας προκάλεσε θλίψη. Αλήθεια κ. Μήτρου;

Εμένα μου προκαλεί θλίψη να βλέπω παιδιά σε εκείνο το σχολείο με τα τόσα προβλήματα. Τόσο καιρό γιατί δεν τα λύνετε;

Δεν είναι καλό, λέτε, για τον πρόεδρο να δημιουργεί ανασφάλεια στο χώρο των σχολείων με φόντο τα παιδιά.

Εσείς έχετε δημιουργήσει ανασφάλεια, με την απραξία σας, όλα αυτά τα χρόνια. 

Τέλος, σ' αυτό που  συμφωνούμε είναι πως η ευαισθησία για τα παιδιά, τόσο η δική σας όσο και της δημοτικής αρχής, είναι παραπάνω από απλά συζητήσιμη, αντικατοπτρίζεται στο μεγαλειώδες έργο σας, όχι μόνο στο Νηπιαγωγείο μας αλλά και σε άλλα Σχολεία που αν συνεχίσετε να προκαλείτε, θα πάρετε την απάντηση σας”.

Νίκος Αντ. Πόγιας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καρδάμαινας

ADVERTORIALS