Ο Βασίλης Υψηλάντης και ο Αντώνης Γιαννικουρής, μαζί, σε Κω και Νίσυρο

Ο Βασίλης Υψηλάντης και ο Αντώνης Γιαννικουρής, μαζί, σε Κω και Νίσυρο

Ο Βασίλης Υψηλάντης και ο Αντώνης Γιαννικουρής, μαζί, σε Κω και Νίσυρο

 

Συνεχίζεται η κοινή προσπάθεια υποψηφίων Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο ενός προεκλογικού αγώνα που προάγει την συλλογικότητα και την ομοψυχία, με τον Βασίλη Υψηλάντη και τον Αντώνη Γιαννικουρή να επισκέπτονται μαζί, την Κω και την Νίσυρο.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές συναντήθηκαν με κατοίκους, επιχειρηματίες, καταστηματάρχες και εργαζόμενους. Συζήτησαν την επικαιρότητα και μετέφεραν το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, βλέποντας γύρω τους πρόσωπα με διάθεση για πρόοδο και ευημερία αλλά και αρκετούς ανθρώπους της νέας γενιάς που συνειδητά επιλέγουν να στηρίξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Στις εκλογές της 21 Μαΐου η ελπίδα και η ενότητα νίκησαν την απαισιοδοξία, την τοξικότητα και τον διχασμό. Όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, όχι μόνο μέχρι την 25 Ιουνίου αλλά και μετά από αυτήν. Μία ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελεί κάποιου είδους εμμονή, ούτε κρύβει πολιτικές σκοπιμότητες και αλαζονεία. Είναι εθνική αναγκαιότητα και ο μόνος τρόπος, ώστε να σχεδιάζονται και να υλοποιούνται οι πολιτικές που πηγαίνουν την Ελλάδα ψηλά» τόνισαν και οι δύο.

Κατά την διάρκεια παραμονής τους στα νησιά, οι κ. κ Βασίλης Υψηλάντης και Αντώνης Γιαννικουρής συνάντησαν στελέχη του κόμματος και αντάλλαξαν απόψεις με εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων. Συζητήθηκαν τα πεπραγμένα της περασμένης διακυβέρνησης αλλά και τα προβλήματα που έχουν αναδειχθεί και βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Οι υπ. Βουλευτές Δωδεκανήσου δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους άξονες που έχει χαράξει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, με ακόμη περισσότερες μεταρρυθμίσεις και τομές που τόσο έχει ανάγκη η χώρα και τα νησιά μας. «Το έργο είναι η απόδειξη ότι και θέλουμε, και μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα το νέο πρόσωπο της Ελλάδας. Έγιναν πολλά προς τη σωστή κατεύθυνση; Ναι, έγιναν! Μπορεί να μην λύθηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά η χώρα μας, πλέον, έχει γυρίσει σελίδα. Ζητάμε εκ νέου την ψήφο όσων μας ψήφισαν, αλλά καλούμε και όσους δεν μας ψήφισαν, να μας εμπιστευτούν, δίνοντάς μας μία ασφαλή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να κινηθεί η πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά και μπροστά, με περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερες και περισσότερες δουλειές, καλύτερα εισοδήματα, στήριξη στους ευάλωτους, καλύτερη υγεία για όλους.» ανέφεραν.

κεντρικη - γιαννικουρης υψηλαντης.jpg

γιαννικουρης υψηλαντης 2 .jpg

γιαννικουρης υψηλαντης 3 .jpg

γιαννικουρης υψηλαντης 4 .jpg

ADVERTORIALS