Γιάννης Κρητικός: Συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Ζηπαρίου

Γιάννης Κρητικός: Συγχαρητήρια στο Γυμνάσιο Ζηπαρίου

Συγχαρητήρια του Εντεταλμένου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης

και Απασχόλησης κ. Γιάννη Κρητικού

σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Ζηπαρίου της Κω

με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA201 Strategic Partnerships for school education

InClusionTeam (ICTeam)”

 

Με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA201 Strategic Partnerships for school education “InClusionTeam (ICTeam) από το Γυμνάσιο Ζηπαρίου, ο Εντεταλμένος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης και Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε:

“Θέλω να συγχαρώ δημόσια τη Διεύθυνση, τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους/τις μαθητές/τριες του Γυμνασίου Ζηπαρίου της Κω για την πολύ σημαντική δράση τους με τίτλο “Διαφοροποιημένη διδασκαλία και συμπερίληψη: εφαρμογές και εργαλεία στην τάξη”.

Η σχολική κοινότητα του σχολείου ένωσε τις δυνάμεις του, τα μέλη συνεργάστηκαν υποδειγματικά, σχεδίασαν τη διδασκαλία με στόχο ‘κανένα παιδί να μη μείνει πίσω’, εργάστηκαν σκληρά ατομικά και ομαδικά, πέρασαν από τη θεωρία στην πράξη και πέτυχαν το καταπληκτικό αποτέλεσμα που μας παρουσίασαν. Αυτό που μένει σε όλους και όλες μας είναι η αγάπη και ο σεβασμός των εκπαιδευτικών για τους μαθητές και τις μαθήτριες και το πολύ καλό σχολικό κλίμα.

Η προσπάθειά τους αυτή επιβεβαιώνει την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται στα νησιά μας στο πλαίσιο της συμπερίληψης και της εξάλειψης των διακρίσεων. Τέτοιες δράσεις έχουν τεράστια συμβολή στην εξέλιξή των μαθητών και μαθητριών του τόπου μας σε υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες και συμβάλλουν καθοριστικά στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Μπράβο σας συνάδελφοι εκπαιδευτικοί! Μπράβο σας παιδιά! Συγχαρητήρια στους γονείς!’’

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS