ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ: Ψηφίζουμε στα ψέματα για τα ψέματα ως κομπάρσοι μιας φαρσοκωμωδίας!

ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ: Ψηφίζουμε στα ψέματα για τα ψέματα ως κομπάρσοι μιας φαρσοκωμωδίας!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ

«Ψηφίζουμε στα ψέματα για τα ψέματα ως κομπάρσοι μιας φαρσοκωμωδίας!

Στις 20 Μαρτίου διεξήχθη πολύωρη ειδική συνεδρίαση με ην παρουσία φορέων και μαθητών με τα παρακάτω θέματα:


  1. Ψήφισμα για τη διεκδίκηση κάλυψης των κενών θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο της Κω (Εισηγητής: Δήμαρχος Κω, κ. Νικηταράς Θεοδόσιος).

  2. Λήψη απόφασης για την απόσυρση του Νομοσχεδίου σύστασης της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (Ρ.Α.Α.Ε.Υ.), που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση των Δ.Ε.Υ.Α. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ, κ. Κωνσταντίνος Ζαχαρός).

Εντούτοις, καμία απόφαση της ειδικής αυτής συνεδρίασης δεν εγράφη και προφανώς καμία δεν υλοποιήθηκε!

Συζητούσαμε επί ώρες για την απουσία παθολόγου από το νοσοκομείο μας, για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του νερού για το… θεαθήναι.

‘Όπως δεν υλοποιήθηκε ΠΟΤΕ και η απόφαση που αφορούσε στις πρωτοβουλίες στελέχωσης των δομών υγείας νοσοκομείου… Θυμίζουμε ότι το θέμα έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο οι παρατάξεις της μειοψηφίας!

Επιπλέον, δεν εγράφη ποτέ η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που αφορά στο αίτημα των 17 δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας (08/02/2023) για το θέμα :
«Α) Ενημέρωση για την έκθεση αποτελεσμάτων ελέγχου της ΒΙΜΕΛ όπως αυτή κοινοποιήθηκε στο δήμο από το Υπουργείο Οικονομικών και το τμήμα Δημοσιονομικών Ελέγχων στις 19/12/2022.
Β)Λήψη απόφασης για εκκαθάριση και λύση της εταιρείας – σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ΒΙΜΕΛ.»

Αφού μας απέκρυψαν την έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών συνέβαλαν συνειδητά στην οριστικοποίηση της επιλέγοντας να μην απαντήσουν στα ευρήματα της (αφού δεν υπήρξε απόφαση) επιδεινώνοντας τις συνέπειες τόσο για το δήμο – μεγαλομέτοχο όσο και για τους μελισσοκόμους μετόχους.

Τέλος, αποδεικνύεται περίτρανα για ποιο λόγο ΠΟΤΕ δεν εγράφη η απόφαση διεκδίκησης των 70 στρεμμάτων του Ναυτικού Ομίλου!!! .

Γιατί ποτέ δεν τα διεκδίκησαν!

Από την δωρεάν παραχώρηση τους κατά κυριότητα, παρουσιάζουν το… ελάχιστο μίσθωμα των 100.000 χιλιάδων ευρώ που θα καταβάλουν οι Κώοι πολίτες αλλά και την απύθμενη υποταγή τους ως μεγάλο επίτευγμα.

Αρνούμαστε την συμμετοχή σε ένα δημοτικό συμβούλιο που καταναλώνεται σε παραστάσεις που κρύβουν πολιτικά -και όχι μόνο -παιχνίδια εις βάρος της κοινωνίας.

Αρνούμαστε να ψηφίζουμε στα ψέματα για τα ψέματα ως κομπάρσοι μιας φαρσοκωμωδίας!

Καταγγέλλουμε την επαμφοτερίζουσα στάση της δημοτικής αρχής, την εξαπάτηση του συνόλου του δημοτικού συμβουλίου και την απύθμενη κοροϊδία του λαού της Κω.

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ADVERTORIALS