ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
Κλείνει ο Δήμος τα σχολεία; Εγγυημένη ηλιοφάνεια!

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο τουρισμός προϋποθέτει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»

Πολιτικη Τετάρτη, 31η Μαΐου 2023
4dcb419186755772429b55dd6fe2e8ab.jpg

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Ο τουρισμός προϋποθέτει πολιτική και οικονομική σταθερότητα. Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα»

Η Κως ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας του Μάνου Κόνσολα, που επισκέπτεται ένα προς ένα τα νησιά της Δωδεκανήσου για να ευχαριστήσει τους πολίτες που τον στήριξαν, αλλά και για να δώσει το μήνυμα της Ισχυρής και Αυτοδύναμης Ελλάδας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Κόνσολας, πραγματοποίησε ομιλία στη διεπιστημονική διημερίδα για τον τουρισμό που πραγματοποιήθηκε στο νησί αναδεικνύοντας τα ζητήματα που προκύπτουν για τον τουρισμό από την κλιματική αλλαγή, τα οποία, όπως ανέφερε, κάποιοι υποτιμούν.

Παράλληλα, συναντήθηκε με πολίτες της Κω, συζήτησε μαζί τους και έδωσε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου:

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα.

Οι πολίτες της Δωδεκανήσου, με την ψήφο τους, στις 21 Μαΐου απενεργοποίησαν τη «βόμβα» της απλής αναλογικής, επέλεξαν την πολιτική σταθερότητα και την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα, όμως, θα κριθούν στις 21 Ιουνίου. Θα κριθεί η δυνατότητα της χώρας να προχωρήσει μπροστά με μια νέα κυβέρνηση που θα διαθέτει ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να προχωρήσει στις αλλαγές και στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.

Εδώ, στα νησιά, που η τοπική οικονομία στηρίζεται στον τουρισμό, η ανάγκη της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας καθίσταται επιτακτική. Γιατί ο τουρισμός είναι αλληλένδετος με τις έννοιες της ασφάλειας και της σταθερότητας».

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε, επίσης, στις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση της φορολογίας, τονίζοντας:

«Είναι ξεκάθαρο ότι η μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν αντιλαμβάνονται ότι οι φόροι είναι αυτοί που υπονομεύουν την ανάπτυξη, προκαλούν ασφυξία στους επαγγελματίες και στην πραγματική οικονομία.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση, μπορούν να συγκρίνουν. Γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που:

- Μείωσε τον αρχικό φορολογικό συντελεστή για τα εισοδήματα έως 10.000 ευρώ από το 22% στο 9%.

- Μείωσε τον ΕΝΦΙΑ , δύο φορές, κατά 35%.

- Μείωσε τον φορολογικό συντελεστή για τις επιχειρήσεις από το 28% στο 22%.

- Μείωσε τον ΦΠΑ στο τουριστικό πακέτο και στην εστίαση.

Συνολικά, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη μείωσε πάνω από 50 φόρους και η πολιτική μείωσης των φόρων συνέβαλε αποφασιστικά στο να καταγράφει η Ελλάδα διπλάσιο ρυθμό ανάπτυξης σε σχέση με το μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-27-074035.png
Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης: με τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο για αναπτυξιακά ζητήματα της Δωδεκανήσου

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, με αντικείμενο την οικονομική ανάπτυξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στα Δωδεκάνησα

enwsh-ksenodoxwn-kw.webp
Παρουσίαση του «Ελληνικού Πρωινού- Πρωινού της ΚΩ» από την Ένωση Ξενοδόχων Κω

Την επίσημη παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Ελληνικό Πρωινό, Πρωινό της Κω» πραγματοποιεί η Ένωση Ξενοδόχων Κω την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «ΤΡΙΤΩΝ», με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων

dsc_4478.webp
ΚΩΣ: Ακύρωση καταθέσεων στεφάνων της 27ης Οκτωβρίου

Κατόπιν της απόφασης του Δημάρχου Κω για το κλείσιμο των σχολείων λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, ακυρώνονται οι μαθητικές καταθέσεις στεφάνων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

kke.jpg
Ανακοίνωση της Τομεακής Οργάνωσης Β.Σ. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ για την διοργάνωση εκδήλωσης από τη Blue Star Ferries σε μαθητές της Λέρου.

Τη διοργάνωση εκδήλωσης στη Λέρο από την Blue Star Ferries καταγγέλλει το ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για προκλητική παρουσία επιχειρηματικών ομίλων στην εκπαιδευτική διαδικασία με υποχρεωτική συμμετοχή των μαθητών

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας