Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Ζηπάρι, σύμφωνα με το αίτημα κατοίκων της περιοχής

Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω για την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας στο Ζηπάρι, σύμφωνα  με το αίτημα κατοίκων της περιοχής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για την απομάκρυνση κεραίας στο Ζηπάρι, σύμφωνα

με το αίτημα των κατοίκων της περιοχής

 

Σε κινητοποίηση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι κάτοικοι του Ζηπαρίου   απαιτώντας την απομάκρυνση κεραιών κινητής τηλεφωνίας από τοποθεσίες που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές και μάλιστα κοντά σε σχολικά συγκροτήματα.

Το δημοτικό συμβούλιο συνεδριάζει την επόμενη Τετάρτη χωρίς να έχει ενταχθεί από την δημοτική αρχή το θέμα αυτό που απασχολεί συμπολίτες μας οι οποίοι έχει δημοσιοποιήσει με πολλούς τρόπους την ανησυχία αντίθεση και τις δράσεις τους.

 Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Κω , κατανοεί πλήρως τις ανησυχίες των συμπολιτών μας   και συμπαραστέκεται στον αγώνα τους. Υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που αναφέρουν τους κινδύνους που δημιουργούνται για την δημόσια υγεία από την λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα σε κατοικημένες περιοχές. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις , στην επιδίωξη του μέγιστου κέρδους δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

   Στηρίζουμε το αίτημα για άμεση απομάκρυνση των κεραιών αυτών και ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα αυτό το ζήτημα.

Προβάλλει ξανά το δίλλημα ΄΄ τα κέρδη τους ή οι ζωές μας ΄΄ .

Η απάντησή μας δυνατή :   ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ!!!

                                    

Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Κω

26/5/23

ADVERTORIALS