Μάνος Κόνσολας: Η πιο μεγάλη συγκέντρωση στην Κάλυμνο

Μάνος Κόνσολας: Η πιο μεγάλη συγκέντρωση στην Κάλυμνο

«Η πιο μεγάλη συγκέντρωση στην Κάλυμνο»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πρόβλεψη η προσέλευση των πολιτών της Καλύμνου στην ομιλία του Μάνου Κόνσολα.

Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ήταν πολύ μικρή για να χωρέσει τους πολίτες που ήθελαν να ακούσουν την ομιλία του Μάνου Κόνσολα και να του εκφράσουν τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κόσμος υπήρχε ακόμα και έξω από το κτίριο, σε μια ανεπανάληπτη πραγματικά συγκέντρωση.

Ο Μάνος Κόνσολας ευχαρίστησε τους πολίτες της Καλύμνου επισημαίνοντας ότι τις δύο τελευταίες ημέρες που ήταν στην Κάλυμνο του έδειξαν με κάθε τρόπο τη στήριξη και την αγάπη τους.

«Όπου και αν πήγα, βρήκα ανοιχτές πόρτες, μια ανοιχτή αγκαλιά, ένα χαμόγελο και ένα ζεστό λόγο», είπε μέσα σε κλίμα συγκίνησης ο Μάνος Κόνσολας.

Τόνισε ότι: «Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί. Χρειαζόμαστε γερό τιμόνι. Και η μοναδική αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης είναι η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος εμπιστεύεται τη διαχείριση της οικονομίας στον κ.Τσίπρα ή στον κ.Βαρουφάκη που άρχισαν να μιλούν για παράλληλα ή τοπικά νομίσματα, αδιαφορώντας για τη ζημιά που προκαλούν;

Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά την πρόταση του κ.Τσίπρα για κυβέρνηση περιορισμένης ευθύνης και ειδικού σκοπού όταν η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που υπάρχουν μπροστά μας;

Την Κυριακή, εσείς οι ίδιοι με την ψήφο σας θα επιβάλλεται την πολιτική και οικονομική σταθερότητα.Στηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική αξιόπιστη πολιτική δύναμη.’’

Ο Μάνος Κόνσολας αναφέρθηκε στην ίδρυση της Σχολής Μηχανικών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου και στην προσπάθεια για την αναβάθμιση της Σχολής Δυτών,την οποία όπως είπε δεν πρόκειται να εγλκαταλείψει.

Ειδική αναφορά έκανε σε ένα μεγάλο και σημαντικό έργο στο λιμάνι, αφού δρομολογείται το έργο κατασκευής μιας νέας αποβάθρας εξωτερικά του λιμανιού της Καλύμνου.

Επισήμανε ότι μέσα από την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών, η Κάλυμνος θα μπορεί να στηρίξει αναπτυξιακούς στόχους, όπως ο θαλάσσιος τουρισμός και η βελτίωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Αναφέρθηκε στο νέο θεσμικό πλαίσιο, που ο ίδιος δημιούργησε για την ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού που ανοίγει μια νέα προοπτική για τη Κάλυμνο και τόνισε ότι μαζί με ένα ολιστικό σχέδιο για την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως ο αναρριχητικός τουρισμός, η Κάλυμνος μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών, από τη στιγμή μάλιστα που προχωρά και η διαδικασία για την αξιοποίηση και την επέκταση των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου με στρατηγικό επενδυτή, όπως έγινε και για τα άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.

Ξεχωριστό κομμάτι της ομιλίας του Μάνου Κόνσολα κάλυψαν τα εθνικά θέματα και οι απειλές της Τουρκίας.

Ο κ.Κόνσολας ανέφερε ότι: «η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ενίσχυσε την άμυνα και την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Έχουμε, πλέον, μια αμυντική συμφωνία αμοιβαίας συνδρομής και στρατιωτικής βοήθειας με τη Γαλλία.

Και αυτό είναι το πιο ισχυρό μήνυμα απέναντι σε αυτούς που αμφισβητούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Αναφέρθηκε στην παράνομη αλιεία τουρκικών αλιευτικών σκαφών στα ελληνικά χωρικά ύδατα, επισημαίνοντας ότι επειδή η Τουρκία δεν παίρνει από λόγια, το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η επιβολή εμπάργκο από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα τουρκικά αλιευτικά προϊόντα για να σταματήσει η παράνομη αλιεία στο Αιγαίο.

DSC05333.jpg

DSC05299.jpg

DSC05287.jpg

DSC05275.jpg

ADVERTORIALS