Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κάλυμνο και Ψέριμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κάλυμνο και Ψέριμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βασίλη Α. Υψηλάντη σε Κάλυμνο και Ψέριμο

 

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλειος Α. Υψηλάντης κλείνει τον κύκλο της περιοδείας του στα νησιά του τόπου μας με την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κάλυμνο!

Εκτός από την κεντρική του ομιλία, η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί γειτονιές της Καλύμνου και να συζητήσει με πολλούς συμπατριώτες του οι οποίοι του εξεδήλωσαν την στήριξή τους τόσο για το μεγάλο ενδιαφέρον του για την επίλυση των προβλημάτων του νησιού, όσο και για την Καλυμνιακή καταγωγή του. Την τελευταία ημέρα της επίσκεψης του στην Κάλυμνο επισκέφθηκε το προεκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας του νησιού, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος.

Επίσης, ο Βασίλης Α. Υψηλάντης κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο συμμετείχε στη Δοξολογία και κατέθεσε στεφάνι για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε την Ψέριμο, όπου έγινε δεκτός με έντονο ενθουσιασμό από τους κατοίκους του ακριτικού μας νησιού.


Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο Καλύμνου στην προεκλογική ομιλία του Βασίλη Α. Υψηλάντη

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και θερμότατη υποδοχή διεξήχθη η ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Υψηλάντη στην Κάλυμνο, στην ιδιαίτερη πατρίδα του αείμνηστου πατέρα του Αναστάσιου Υψηλάντη, κάνοντας λόγο για μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές εκδηλώσεις που έχουν γίνει στο νησί τα τελευταία χρόνια!

Κατάμεστη από κόσμο η αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού και Ιστορίας Καλύμνου, που όμως δεν ήταν αρκετή για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας και του Βασίλη Υψηλάντη, που προσήλθαν να παρακολουθήσουν τη ομιλία, το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, με αποτέλεσμα αρκετά να ήταν τα άτομα που παρακολούθησαν την προεκλογική εκδήλωση όρθιοι από τον εξωτερικό χώρο, Τον Βασίλη Υψηλάντη προλόγισε και καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Καλύμνου της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Καλαθιανάκης. Εν συνεχεία απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς οι παρόντες εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο τέως Δήμαρχος Ιωάννης Γαλουζής , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος και ο τέως Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς Κρις Αλαχούζος.

Συγκινημένος ο υποψήφιος Βουλευτής από την υποδοχή του κόσμου μίλησε για τα έργα που πέτυχε για το νησί, όπως μεταξύ άλλων η ίδρυση της Σχολής Μηχανικών στην ΑΕΝ Καλύμνου και η δημιουργία Εσπερινού Σχολείου.

Τέλος, ο Βασίλης Υψηλάντης αναφέρθηκε σε 2 γυναίκες που στην περίοδο της πανδημίας προσέφεραν τα μέγιστα από τις θέσεις που κατείχαν στο Νοσοκομείο Καλύμνου. Την

Ευαγγελία Μπιλλήρη ως μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Καλύμνου και την Ευδοκία Τάλια, Προϊσταμένη της Μονάδας covid-19 του Νοσοκομείου τις οποίες κάλεσε στην εξέδρα και προσέφερε ανθοδέσμες.

20230513_210723 (1).jpg

20230513_210717.jpg

3 (18).jpg

2 (20).jpg

ADVERTORIALS