Βροντερό ''παρών'' έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές του Γιάννη Παππά στην ομιλία του στην Κω

Βροντερό ''παρών'' έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές του Γιάννη Παππά στην ομιλία του στην Κω

Βροντερό ''παρών'' έδωσαν φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Γιάννη Παππά στην ομιλία που πραγματοποίησε στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα Κω το βράδυ της Κυριακής.

Ο κ. Παππάς εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη στήριξή τους, ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και σε όλες τις μητέρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, μάλιστα οι συνεργάτες του κ. Παππά έδιναν από ένα γλαστράκι με βασιλικό στις κυρίες που βρέθηκαν στον Ορφέα.

Ο κ. Παππάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στην τετραετία ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 έως το 2019 κατά τη διάρκεια της οποίας όπως δήλωσε ο λαός της Δωδεκανήσου ένιωσε στο πετσί του την ''Πρώτη φορά αριστερά'' με τη διαχείριση του μεταναστευτικού, την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ (εκτός από τα νησιά που σηκώνουν το βάρος του μεταναστευτικού), ενώ όπως είπε ο ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε τους ελεύθερους επαγγελματίες, γονάτισε τους εργαζομένους με την υπερφορολόγηση.

Ακόμη ο Γιάννης Παππάς αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του την τετραετία 2019 - 2023 σημειώνοντας πως ήταν καθημερινά δίπλα στους Κώους πολίτες αλλά και στους υπόλοιπους Δωδεκανήσιους, με τον ίδιο να διατηρεί πολιτικό γραφείο στην Κω καθώς ήθελε καθημερινά να αφουγκράζεται τις ανησυχίες των κατοίκων και να δίνει λύσεις.

Αναφορά έκανε και στο νέο Νοσοκομείο της Κω τη δημιουργία του οποίου ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός από την Κω, με τις διαδικασίες να προχωρούν και όταν λυθούν οι εκκρεμότητες για το οικόπεδο, θα ξεκινήσει η υλοποίησή του, ενώ αναφέρθηκε και στη δημιουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου, ένα έργο το οποίο ζητούσε εδώ και χρόνια ο νομικός κόσμος της Κω και όχι μόνο. 

Αναφορά έκανε και σε έργα πνοής τα οποία είναι στόχος για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές του νησιού.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιμετώπισε με επιτυχία τόσο την υγειονομική κρίση με τον COVID-19 στηρίζοντας του Έλληνες πολίτες, ενώ ανταπεξήλθε και στην τουρκική προκλητικότητα, δείχνοντας πως η χώρα έχει σύνορα.

Ο κ. Παππάς κλείνοντας την ομιλία του ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να μεταφέρουν το σύνθημα της νίκης του κυρίου Μητσοτάκη σε κάθε γωνιά του νησιού, ενώ υποσχέθηκε ότι δεν θα διαψεύσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο από την ομιλία του.


Γιάννης Παππάς: «Η Κως ψήφισε!»

Σύνθημα ξεκάθαρης νίκης της Ν.Δ. στις εκλογές με πρωθυπουργό της χώρας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στην κεντρική ομιλία του υπ. Βουλευτή Γιάννη Παππά, στο νησί της Κω.

Εντυπωσιακή και συγκινητική χαρακτηρίζουν σήμερα τα ΜΜΕ της Κω, την παρουσία του κ. Παππά, στην πολιτική ομιλία που πραγματοποίησε στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑΣ, με αθρόα προσέλευση κόσμου. Η συγκέντρωση, είχε παλμό, είχε ενθουσιασμό, είχε μηνύματα ελπίδας.

Πολλοί και καλοί φίλοι, του Γιάννη Παππά, τον τίμησαν με την παρουσία τους και άκουσαν την ομιλία του, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο τι έκανε για το νησί και τι θα συνεχίσει να κάνει.

Ως γνωστόν, ο κ. Παππάς, έχει αναπτύξει εδώ και χρόνια ισχυρούς δεσμούς με τους πολίτες της Κω, αφού σε κάθε σοβαρό ζήτημά του νησιού τους, παρεμβαίνει με επιτυχία.

Οι αναφορές που έκανε, στα μεγάλα και επί δεκαετίες χρονίζοντα προβλήματα, ήταν σαφείς και συγκεκριμένες: Νέο Νοσοκομείο, Δικαστικό Μέγαρο και άλλα θέματα προτεραιότητας.

Οι Κώες, άκουσαν με ενθουσιασμό τον κ. Παππά, να τους υπενθυμίζει, την δια στόματος Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαγγελία, για κατασκευή Νέου Νοσοκομείου. Έργο το οποίο, τίθεται πλέον στα ζητήματα προτεραιότητας, αφού αναμένεται να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης, δίνοντας τέλος στη μέχρι τώρα «πάσχουσα» υγεία στο νησί της Κω.

Σε ό,τι αφορά στο έργο του Δικαστικού Μεγάρου, επίσης με παρέμβαση του κ. Παππά, επισήμως παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης, ικανοποιώντας έτσι, το επίσης χρόνιο αίτημα του νομικού κόσμου και των νησιωτών του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου.

Το σημαντικότερο από όλα αυτά, είναι, η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι νησιώτες στο πρόσωπο του Γιάννη Παππά, καθώς η σχέση αυτή, έχει δοκιμαστεί διαχρονικά με επιτυχία.

Στο τέλος, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας, οι συνεργάτιδες του κ. Παππά, χάρισαν στις παρευρισκόμενες γυναίκες γλαστράκια με βασιλικό, σύμβολο της αγάπης και της προστασίας.

ADVERTORIALS