ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Μέχρι να διαλυθεί στη θάλασσα θα έχουν το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» να εκτελεί δρομολόγια στα νησιά

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: Μέχρι να διαλυθεί στη θάλασσα θα έχουν το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» να εκτελεί δρομολόγια στα νησιά

Μέχρι να διαλυθεί στη θάλασσα θα έχουν το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» να εκτελεί δρομολόγια στα νησιά.

Έφυγε από τη μια γραμμή Ρόδου-Πειραιά και μπήκε στην άλλη. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί τώρα το υπέργηρο πλοίο σαν «μπαλαντέρ» για να καλύπτει κενά στα δρομολόγια των νησιών, πράγμα που δεν κατάφερε στο Βόρειο Αιγαίο μετά και τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων αυτών των νησιών.

Αν είχε φωνή το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» θα φώναζε ότι δεν «πάει» άλλο. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα καράβι υπέργηρο, που χάνει τις άγκυρες στα λιμάνια, που οι βλάβες τις οποίες παρουσιάζει εκπέμπουν σήμα SOS για την ασφάλεια των επιβατών και των ναυτικών;

Τι θέλουν δηλαδή κυβέρνηση και εφοπλιστές, να φτάσουν σε σημείο τον κόσμο να στέλνει μήνυμα στους επιβάτες «έφτασες;».

Ως εδώ με την πολιτική όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν και οδήγησαν βήμα-βήμα στην απελευθέρωση των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών. Στις κυβερνήσεις που όχι μόνο στέκονται προσοχή μπροστά στους εφοπλιστές, όχι μόνο τους λένε «ό,τι προαιρείσθε» στη φορολογία, αλλά τους παρουσιάζουν και ως ευεργέτες που νοιάζονται τους νησιώτες!

Ως εδώ με την ταλαιπωρία των νησιωτών στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.

Δεν θα παίζεται η ζωή κατοίκων και επισκεπτών στα νησιά κορώνα-γράμματα εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής τους, από τα Νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, χωρίς προσωπικό, χωρίς χειρουργεία μέχρι και στα μέσα μεταφοράς.

Κανένας συμβιβασμός σ’ αυτήν την άθλια κατάσταση. Χρειαζόμαστε ασφαλή, φθηνή και τακτική ακτοπλοϊκή σύνδεση σε όλα τα νησιά, μεταξύ τους και με τον Πειραιά.

Χρειαζόμαστε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας με όλο το μόνιμο προσωπικό που ζητούν οι εργαζόμενοι για να μπορούν να προσφέρουν ασφαλείς υπηρεσίες στους ασθενείς.

Να καταδικάσει ο λαός των νησιών αυτήν τη πολιτική που διαλύει συστηματικά τη ζωή του, την πολιτική των κομμάτων που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα και βάζουν πάνω απ’ όλα τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.

9/5/2023

ADVERTORIALS