Περιοδεία του Γιάννη Παππά σε Λαϊκή Αγορά, Λίνδο και Λάρδο

Περιοδεία του Γιάννη Παππά σε Λαϊκή Αγορά, Λίνδο και Λάρδο

Με ντόπιους παραγωγούς και πωλητές αγροτικών προϊόντων συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ. Γιάννης Παππάς, κατά την περιοδεία του στη Λαϊκή Αγορά του Αγίου Δημητρίου, όπου έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής. Έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους, έδωσε συνέχεια στον παραγωγικό διάλογο που από καιρό έχει αναπτύξει μαζί τους .

Ο κ. Παππάς, έδωσε συγχαρητήρια στους επαγγελματίες που ασχολούνται επισταμένως με τα αγροτικά προϊόντα, παρά τις αντιξοότητες , οι ροδίτες αγρότες, επιμένουν στην παραγωγή και πώληση άριστης ποιότητας αγροτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Στην τουριστική Λίνδο και την εξωτική Λάρδο, ο Βουλευτής, συναντήθηκε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής, οι οποίοι, δήλωσαν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και να υποστηρίξουν το πλήθος των τουριστών που ετοιμάζεται να κατακλύσει φέτος τη Ρόδο. Όπως δήλωσε ο κ. Παππάς, ο τουρισμός στα νησιά μας, τα τελευταία χρόνια, εμφανίζει κατακόρυφα ανοδική πορεία και αυτό, χάρις στις πολιτικές, που ανέπτυξε και εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, βαδίζοντας σε δρόμο ανάπτυξης.

«Μόνο αισιοδοξία, αποπνέουν τα μηνύματα που εισπράττω από τους επιχειρηματίες, της πλέον τουριστικής περιοχής της Ελλάδος. Η Ρόδος, έχει να αντιμετωπίσει, ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις. Το μεγάλο δίλημμα είναι, αν μας αρέσει να μείνουμε στο αβέβαιο χθες ή να κοιτάξουμε το σήμερα και το αύριο. Αν προτιμούμε τη στασιμότητα από την αξιοποίηση των τεράστιων τουριστικών δυνατοτήτων που έχει η περιοχή μας, μέσα από την εφαρμογή της αναπτυξιακής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας» τόνισε ο κ. Παππάς.

Το απόγευμα, ο Βουλευτής, συμμετείχε στην τελετή ανάμματος της φλόγας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Ρόδου, όπου καταγράφεται ως ένας από τους πλέον επιτυχημένους θεσμούς της χώρας, σε ανάμνηση της ιστορικής διαδρομής του στρατιώτη ημεροδρόμου Φειδιπίδη, που έτρεξε από το πεδίο της μάχης μέχρι την Αθήνα, για να μεταφέρει το μήνυμα της της νίκης.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-05-01 084929.png

ADVERTORIALS