ΣΥΡΙΖΑ - ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ: Δικαιοσύνη Παντού - Για μια Δημοκρατική Προοδευτική Διακυβέρνηση

ΣΥΡΙΖΑ - ΒΟΡ. ΔΩΔ/ΣΟΥ: Δικαιοσύνη Παντού - Για μια Δημοκρατική Προοδευτική Διακυβέρνηση

Το Κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Δικαιοσύνη Παντού - Για μια Δημοκρατική Προοδευτική Διακυβέρνηση

Το κυβερνητικό του πρόγραμμα έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με σύνθημα “Δικαιοσύνη παντού – Για μια Δημοκρατική Προοδευτική Διακυβέρνηση”.

Με το πρόγραμμά του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική αντιτάσσει την εναλλακτική λύση της δημοκρατικής προοδευτικής διακυβέρνησης απέναντι στην πολιτική της ΝΔ.

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη αυτά τα τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει μια αβίωτη πραγματικότητα για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Αύξηση των ανισοτήτων, μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος, κατάρρευση του κοινωνικού κράτους, αρνητικά ρεκόρ στην πανδημία, απαξίωση κρίσιμων υποδομών όπως αναδείχτηκε από το δυστύχημα στα Τέμπη. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν, η υπονόμευση του κράτους δικαίου με το σκάνδαλο των υποκλοπών, η εκτεταμένη διαφθορά και ο αυταρχισμός.

Στο επίκεντρο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται η άμεση αντιμετώπιση της ακρίβειας, η ενίσχυση των εισοδημάτων των μισθωτών, η στήριξη του κοινωνικού κράτους με έμφαση στην Υγεία και την Παιδεία και η ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους. Παράλληλα, παρουσιάζεται ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης, όπου κεντρικό ρόλο έχει η αύξηση των μισθών, η χρηματοδότηση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας και η υποστήριξη της έρευνας και της καινοτομίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία καλεί τους πολίτες να μετατρέψουν το πρόγραμμα του σε εφαρμοσμένη πολιτική με την νίκη στις εκλογές της 21ης Μαΐου και την δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση της Ελλάδας.

Αναλυτικά και επί των επιμέρους ενοτήτων, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. θα παρουσιάζεται σταδιακά για την πλήρη ενημέρωση των πολιτών του νησιού και του Νομού μας.

Το Γραφείο Τύπου

ADVERTORIALS