Στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Στην παρουσίαση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας

ο Βασίλης Α. Υψηλάντης.

 

Ο υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης παρέστη εχθές στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την τετραετία 2023-2027 από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πρόγραμμα αποβλέπει σε μια Ελλάδα παραγωγική, δίκαιη, σύγχρονη και κυρίως ισχυρή. Βασικές προτεραιότητες είναι:

-Πρώτον: Οι καλύτερες αμοιβές για όλους. Με ένα νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο και με αυξήσεις στηριγμένες στην εθνική ανάπτυξη ώστε σταδιακά να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει ακόμη από τον μέσο όρο των μισθών στην Ευρώπη.

-Δεύτερον: Ένα αποτελεσματικό Κράτος. Μετατρέποντας σε άλματα τα μέχρι τώρα ψηφιακά μας βήματα. Οπλίζοντας τη διοίκηση με άξια στελέχη και με διαδικασίες που αξιολογούν, αλλά θα επιβραβεύουν τις επιδόσεις τους.,

-Τρίτον: αξιοπρεπή δημόσια Υγεία και περισσότερα δικαιώματα στη νέα γενιά. Με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλους, σύγχρονα νοσοκομεία και Τμήματα Επειγόντων . Και παράλληλα με προγράμματα προσιτής στέγης στους νέους.

-Και τέταρτον: μια Πατρίδα ασφαλή με το βλέμμα στο μέλλον, ώστε ενώ τα εθνικά σύνορα να στέκουν απόρθητα και η Ελλάδα να δυναμώνει τη φωνή της έξω από αυτά . Σε μια καθημερινότητα που θα γίνεται όλο και πιο εύκολη και πιο πράσινη.

ADVERTORIALS