ΚΝΕ Κω: Χαιρετίζουμε τις δυναμικές και συγκινητικές κινητοποιήσεις μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες σε Κω και Νίσυρο

ΚΝΕ Κω: Χαιρετίζουμε τις δυναμικές και συγκινητικές κινητοποιήσεις μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες σε Κω και Νίσυρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΩ ΤΗΣ ΚΝΕ

 

Η ΟΒ Κω της ΚΝΕ χαιρετίζουμε τις δυναμικές και συγκινητικές κινητοποιήσεις μαθητών δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες στα νησιά της Κω και Νισύρου.

Στον δρόμο του αγώνα κερδίζει η ζωή!

Δύο εβδομάδες μετά το έγκλημα στα Τέμπη, οι μαθητές των νησιών μας βάζουν τη δική τους πινελιά στον πίνακα των νεολαιίστικων κινητοποιήσεων με ένα και μόνο αίτημα «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί! Η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί!»

Η νέα γενιά δεν επιτρέπεται να συγχωρήσει καμία κυβέρνηση, σημερινή ή χθεσινή, αφού όλες οι κυβερνήσεις έχουν στήσει και υπηρετούν ένα κράτος εχθρικό για τον λαό και τη νεολαία, αλλά φιλικό στους επενδυτές και τις ανάγκες τους. Ένα κράτος που βάζει τις ζωές μας στο ζύγι κόστους-οφέλους, που αφήνει τα νησιά μας χωρίς γιατρούς και δημόσια νοσοκομεία, με σχολεία που πέφτουν οι σοβάδες, που πλημμυρίζουν με την πρώτη βροχή και με τις αυλές τους γεμάτες κοντέινερ.

Χθες ήταν τρένο, αύριο καράβι – Στο σύστημα αυτό κανένα συγχωροχάρτι!

Οι μαθητές στην Κω και στη Νίσυρο που κινητοποιούνται και διεκδικούν σύγχρονες και ασφαλείς μετακινήσεις, υποδομές και δωρεάν – δημόσια υγεία πρέπει να πληθύνουν! Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθει η νεολαία να εκφραστεί με οργανωμένο αγώνα ενάντια στο σύστημα και στην πολιτική που βάζει ταβάνι στις ζωές και στα όνειρά μας! Για να γίνουμε εμείς πρωταγωνιστές στις αποφάσεις για τις ζωές και το αύριο μας!

Καλούμε όλους τους μαθητές των γυμνασίων, λυκείων και ΕΠΑΛ Κω και Νισύρου να μην σκύψουν το κεφάλι, να δυναμώσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, με μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 16 Μάρτη!

ΟΒ Κω της ΚΝΕ

14/3/2023

ADVERTORIALS