Δύναμη Αλλαγής: Δέσμευση μας είναι αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2024 να ξεκινήσουν όλα αυτά που έχει ανάγκη το νησί σε όλη την έκταση του.»

Δύναμη Αλλαγής: Δέσμευση μας είναι αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2024 να ξεκινήσουν όλα αυτά που έχει ανάγκη το νησί σε όλη την έκταση του.»

‘’ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΤΟ 2024 ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων κυρίους Αντ. Γκιντιζέ και Δημ. Ανθούλη, συναντήθηκαν σήμερα 2.3.23 ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κυρίτσης και ο δημοτικός σύμβουλος Αντ. Κρητικός.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο και έχουν σχέση με το οδικό δίκτυο, την καλύτερη και ασφαλέστερη παροχή υπηρεσίας προς τους επισκέπτες μας αλλά και την καλύτερη προβολή του νησιού μέσα από αυτή την λειτουργία του κλάδου.

Οι εκπρόσωποι του σωματείου κατέθεσαν την αγωνία τους για τις συνθήκες εργασίας στο επιβαρυμένο οδικό δίκτυο, τα προβλήματα που υπάρχουν σε θέσεις αποεπιβίβασης των επισκεπτών μας, όσο και στις περιοχές με μεγάλη επισκεψιμότητα όπως η περιοχή SENGEN, η πόλη της Κω και η Ζιά. Ειδικά στις περιοχές με έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, τόνισαν, οι ευθύνες όλων μας για την ασφάλεια επιβατών και οδηγών είναι μεγάλη.

Ο Γιώργος Κυρίτσης σημείωσε ότι: ¨Οι υπηρεσίες που προσφέρουν όλοι οι κλάδοι που ασχολούνται με το τουρισμό στο νησί είναι μεγάλες και υψηλού επιπέδου. Οφείλουμε να κάνουμε όλες εκείνες τις απαραίτητες παρεμβάσεις που θα βελτιώνουν το νησί μας, θα παρέχουν το αίσθημα ασφάλειας σε εργαζόμενους και εξυπηρετούμενους και θα στοχεύουν σε βάθος χρόνου.

Η αύξηση των επισκεπτών απαιτεί τον απαραίτητο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που θα στηρίζουν την ανάπτυξη.

Την περίοδο 2014-2019 κάναμε έργα που ίσως δεν ήταν αρκετά. Υπήρχε όμως ο σχεδιασμός για τη συνέχιση τους που όμως το 2019 σταμάτησε αφού μια άλλη δημοτική αρχή εκλέχτηκε. Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα.

Οφείλουμε σε συνεργασία με τους φορείς και τους πολίτες να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα προς όφελος όλων.

Δέσμευση μας είναι αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων μας το 2024 να ξεκινήσουν όλα αυτά που έχει ανάγκη το νησί σε όλη την έκταση του.»

 

ADVERTORIALS