Tο Φυτώριο της Περιφέρειας προχώρησε σε εφτά ακόμα παραδόσεις φυτών σε Ρόδο, Τήλο, Νίσυρο και Κω

Tο Φυτώριο της Περιφέρειας προχώρησε σε εφτά ακόμα παραδόσεις φυτών σε Ρόδο, Τήλο, Νίσυρο και Κω

Συνεπές στις δεσμεύσεις του, το Φυτώριο της Περιφέρειας προχώρησε σε εφτά ακόμα παραδόσεις φυτών σε Ρόδο, Τήλο, Νίσυρο και Κω

Σε νέες παραδόσεις  καλλωπιστικών και δασικών φυτών  προχώρησε το Περιφερειακό  Φυτώριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Εν προκειμένω και με την καθοδήγηση του Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου Μιχάλη Λουλού παραδόθηκαν  τα ακόλουθα φυτά:

- Στο ειδικό πειραματικό δημοτικό σχολείο Ακαδημίας της Ρόδου 2 ζαρντινιέρες και 6 φυτοχώματα για τη συμμετοχή των παιδιών στο προγράμματα βιωματικής εκπαίδευσης του Φυτωρίου.

- Στη δημοτική Κοινότητα Έμπωνα 10 πεύκα και 10 κυπαρίσσια.

- Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού 120 λιγούστρα για τον καλλωπισμό του χωριού.

- Στο Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας (ΔΙΟΔΟΣ) 20 λιγούστρα, 3 ζαρντινιέρες και 2 αροκάρια.

- Στον Δήμο Τήλου 300 πικροδάφνες διαφόρων χρωμάτων για δεντροστοιχία.

-  Στον Δήμο Νισύρου  100 πικροδάφνες διαφόρων χρωμάτων για τον καλλωπισμό του νησιού, 4 ζαρντινιέρες και 12 φυτοχώματα, ώστε να διατεθούν στις σχολικές μονάδες του νησιού για το πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης.

-  Στον Δήμο Κω 300 πεύκα, 300 πικροδάφνες και 20 πλατάνια για τον καλλωπισμό διαφόρων δρόμων παρτεριών.

Παράλληλα, ασταμάτητα συνεχίζεται η παραγωγή διαφόρων καλλωπιστικών και δασικών φυτών για να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών που προκύπτουν καθημερινά, ενώ και ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Μιχάλης Λουλούς συνεχίζει τις επισκέψεις σε χωριά και νησιά, όπου και ενημερώνει για τη δραστηριότητα του ΠΕ.ΦΥ.Ν.Α.

 

Το Γραφείο Τύπου

ςεδφγβ.png

φγηξ.png

ADVERTORIALS