Παρουσιάστηκε στην Κω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα

Παρουσιάστηκε στην Κω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στα Δωδεκάνησα

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κω παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, τους υποψήφιους βουλευτές του στα Δωδεκάνησα, όντας το πρώτο κόμμα που ξεκινάει και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία.

Το ψηφοδέλτιο αποτελείται από τέσσερις άνδρες και τρεις γυναίκες:

Συγκεκριμένα:

  1. Κατερίνα Βολονάκη δικηγόρος,
  2. Κατερίνα Γαβαλά γιατρός,
  3. Παναγιώτης Κουνάκης επιχειρηματίας,
  4. Γιώργος Νικητιάδης δικηγόρος,
  5. Ελευθερία Οίκουτα εκπαιδευτικός
  6. Μιχάλης Χανιώτης εκπαιδευτικός και
  7. Φώτης Χατζηδιάκος δικηγόρος.

Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Πόκκιας, ο οποίος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα το οποίο έχει ήδη καταθέσει ολοκληρωμένο πρόγραμμα και έχει ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά του, ενώ κάλεσε τους Δωδεκανήσιους να ψηφίσουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση με την καρδιά και τη λογική.

DSC_8073.jpg

Ακολούθησε σύντομη τοποθέτηση του Βάιου Καλοπήτα (μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής) ο οποίος τόνισε ότι το σύστημα δίνει μάχη για να ανακοπεί η πορεία και η δυναμική του ΠΑΣΟΚ, κάτι όμως που όπως ανέφερε δεν θα περάσει, με το ΠΑΣΟΚ πλέον να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο.

DSC_8093.jpg

Στη συνέχεια ο κ. Νικηφόρος Παπανικόλας (γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής) δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ είναι η μόνη σοβαρή αντιπρόταση απέναντι στο δίπολο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι το κόμμα του βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα, δείχνοντας ότι μπορεί να γίνει ξανά κυρίαρχη δύναμη.

DSC_8097.jpg

Πριν την παρουσίαση των υποψηφίων τον λόγο πήρε ο Μιχάλης Χατζηγιακουμής Γραμματέας της Ν.Ε. Βόρειας Δωδεκανήσου, ο οποίος τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα απαρτίζεται από σημαντικές προσωπικότητες, δηλώνοντας πως ελπίζει το ΠΑΣΟΚ να φέρει την ανατροπή η οποία ξεκίνησε με τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και την ανανέωση των στελεχών του.

DSC_8100.jpg

Από τους υποψήφιους πρώτη τον λόγο πήρε η κ. Κατερίνα Βολονάκη η οποία αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το δημόσιο σύστημα υγείας στην Κω αλλά και στο πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης κατά τους χειμερινούς μήνες, μεταξύ των νησιών, αλλά και με την ηπειρωτική Ελλάδα, ζητώντας τη στήριξη των πολιτών για να παλέψει για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

DSC_8090.jpg

Ακολούθησε η παρουσίαση της κ. Κατερίνας Γαβαλά η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα υγείας, στην υποστελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών, το μεταναστευτικό, τους συντελεστές ΦΠΑ, το μεταφορικό ισοδύναμο κλπ, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο έτσι ώστε να δοθούν λύσεις στα σοβαρά αυτά προβλήματα.

DSC_8108.jpg

Ο κ. Παναγιώτης Κουνάκης με τη σειρά του σημείωσε ότι τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν χρέος να επαναφέρουν το κόμμα εκεί που του αξίζει, με τη δική του υποψηφιότητα όπως τόνισε να εκφράζει την ανανέωση, με διάθεση για πραγματική προσφορά χωρίς πελατειακές σχέσεις.

DSC_8120.jpg

Ο κ. Γιώργος Νικητιάδης ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ είναι ένα ιστορικό κόμμα και για αυτόν είναι τιμή και ευθύνη η υποψηφιότητά του. Ακόμη δήλωσε ότι αυτά τα 3,5 χρόνια που το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο στα Δωδεκάνησα, δεν έχει κοστίσει μόνο στο κόμμα αλλά και στα νησιά μας, αφού στα σοβαρά ζητήματα (Υγεία, ακτοπλοϊκή διασύνδεση, ΦΠΑ, ακρίβεια) θα άλλαζε πολλά πράγματα.

DSC_8081.jpg

Η κ. Ελευθερία Οίκουτα δήλωσε ''Ξεκινάμε από δω απ´ την Κω… για τα Δωδεκάνησα. Την Κω των αγώνων, της ιστορίας, των ανθρώπων που δεν συμβιβάστηκαν. Ένα πράγμα υπόσχομαι Θα δώσω τη μάχη για την αλλαγή για σένα, με σένα.Όπου και αν βρίσκεσαι, γίνε μέρος της προσπάθειας!Να σηκώσουμε την παράταξη. Να σηκώσουμε την πατρίδα!Με σοβαρότητα με Συνέπεια και ήθος.''

DSC_8080.jpg

Ο κ. Μιχάλης Χανιώτης (μέσω ΖΟΟΜ) δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι δύναμη διαχρονική, βάζοντας το συμφέρον της χώρας πάνω από το κομματικό συμφέρον, όταν ανέλαβε την εξουσία μετά τα 8 καταστροφικά χρόνια Καραμανλή, ενώ κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να βγει μπροστά και με την ψήφο του και να ανανεώσει το πολιτικό σκηνικό.

φδψγωβ νμ.png

Τέλος ο κ. Φώτης Χατζηδιάκος σημείωσε πως είναι τιμή για τον ίδιο η υποψηφιότητά του, μετά την παρακίνηση του Κώστα Σκανδαλίδη και τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ τόνισε πως πρέπει όλοι οι υποψήφιοι ενωμένοι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της νέας γενιάς και να αναδείξουν το ΠΑΣΟΚ κυρίαρχη πολιτική δύναμη στα Δωδεκάνησα.

DSC_8123.jpg

DSC_8130.jpg

DSC_8072.jpgDSC_8137.jpg

ADVERTORIALS