Τα εγκαίνια του Πρότυπου Βιοκληματικού Νηπιαγωγείου στο Λακκί Λέρου

Τα εγκαίνια του Πρότυπου Βιοκληματικού Νηπιαγωγείου στο Λακκί Λέρου
Τα εγκαίνια του Πρότυπου Βιοκληματικού Νηπιαγωγείου στο Λακκί Λέρου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου και των συνεργατών του, του Δημάρχου κ. Μ. Κόλια και των συνεργατών του, των Αρχών του νησιού, της διευθύντριας και εκπαιδευτικών τελέστηκαν σήμερα από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Στρατονικείας κ.Στέφανο και του Ιερού Κλήρου.
Στην ομιλία  του ο κ. Περιφερειάρχης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού έργου, τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο διαχειριστής των οικονομικών πόρων προς τους Δήμους οι οποίοι πρέπει να τους αξιοποιούν προς το έπακρον.
Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την συνεργασία και τη χρηματοδότηση αυτού του έργου, όπως και των υπόλοιπων σχολικών μονάδων, τονίζοντας ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή επενδύουν στην εκπαίδευση και ως απόδειξη είναι η δημιουργία ακόμη μίας νέας κοιτίδας γραμμάτων, εκπαίδευσης και πολιτισμού που απευθύνεται σε μαθητές μικρής ηλικίας οι οποίοι θα λάβουν από τους εκπαιδευτικούς τις απαιτούμενες γνώσεις για να πετύχουν στη ζωή τους.
Τέλος,ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, το Διευθυντή της Ειδικής Υπηρεσίας Ευρωπαϊκών Πόρων κ. Α. Βουτσίνο, το Διευθυντή Τεχνικών υπηρεσιών   κ. Χ. Ελληνα, όλους τους μηχανικούς και υπαλλήλους του Δήμου μας για την υλοποίηση αυτού του έργου. 
 
 
IMG-85edf3f972cbc4de8d005c7ad7fa7c62-V.jpg
 
IMG-03dc0ac59bbc4def2a851f1c0a1bbb84-V.jpg
 
IMG-af2e42103e2f99570c93633582e2e5f0-V.jpg
 
 
ADVERTORIALS