Το Όραμα + Δράση για τους κόμβους της Πειραιώς και του 1ου Γυμνασίου: ''Τα θέματα αυτά απαιτούν σοβαρότητα και νόμιμες διαδικασίες… ''

Το Όραμα + Δράση για τους κόμβους της Πειραιώς και του 1ου Γυμνασίου: ''Τα θέματα αυτά απαιτούν σοβαρότητα και νόμιμες διαδικασίες… ''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ


Απάντησαν, για να μην απαντήσουν:

-αποφεύγουν να πουν ότι η μελέτη 19/21 για τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις εκπονήθηκε από το δήμο.

Γιατί;

-μιλάνε για ειδικό – λαμπρό επιστήμονα χωρίς να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του.

Γιατί;

-επικαλούνται έγγραφο… ως στοιχείο αναφορικά με τον ειδικό επιστήμονα αλλά δεν το κοινοποιούν -όπως εμείς πράξαμε για να θέσουμε τα εύλογα ερωτήματά μας.

Γιατί;

Επί της ουσίας τώρα:

Θα μπορούσαν, πολύ απλά, να ενημερώσουν τον αρμόδιο αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας ότι τη μελέτη 19/2021 για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πειραιώς και στο 1ο Γυμνάσιο συνέταξε η υπηρεσία που προΐσταται!

Θα μπορούσαν ακόμα να του υποδείξουν να κάνει διορθωτικές δηλώσεις…. το θέμα θα είχε λήξει.

Αν κύριος Αβρίθης επιμένει στις δηλώσεις του τα ερωτήματα παραμένουν: Υπάρχει σύμβαση; Πως ανατέθηκε; Ποιο είναι το ποσό της σύμβασης;

Αν ο κύριος Νικηταράς μιλάει για… έγγραφο, ας μας δείξει αυτό το περιβόητο… έγγραφο που αναφέρεται στη συνεργασία ή στην όποια άλλη σχέση έχει(); ο δήμος της Κω με το μελετητικό γραφείο του κυρίου Χρυσουλάκη, όπως το κατονομάζει, ο κύριος Αβρίθης στη συνέντευξή του .

Ας συνεννοηθούν βέβαια, πρώτα, για τα ονόματα και να σταματήσουν να εκθέτουν αξιόπιστους – έγκριτους επιστήμονες.

Επαναλαμβάνουμε:

-Πρόκειται για την απόφαση που «ξέχασαν» επί 1 ολόκληρο χρόνο να φέρουν στο δημοτικό συμβούλιο… και που «τροποποίησαν» χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου μετά από 4 μήνες!

-Πρόκειται για το έργο που δημοπρατήθηκε(είχε οριστικό ανάδοχο) χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου όπως με σαφήνεια επιβάλει η νομοθεσία.

Τα θέματα αυτά απαιτούν σοβαρότητα και νόμιμες διαδικασίες…  

Γιατί ως πότε ο κυνικός λαϊκισμός θα καλύπτει την ανικανότητα, τις καθυστερήσεις, τα λάθη, τις παραλείψεις;

Ποιος τελικά θα έχει την ευθύνη για τις παρεμβάσεις στο κόμβο της Πειραιώς και στο 1ο Γυμνάσιο; Μήπως ένα αόρατο έγγραφο;

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Για την ανακοίνωση της παράταξης Όραμα + Δράση με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Αβρίθη αναφορικά με τη μελέτη «ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ (ΚΟΜΒΟΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΡΑΙΩΣ – 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ»

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η απάντηση του Δημάρχου Κω

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ADVERTORIALS