Γ. Νικητιάδης : Ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο των νησιών μας βάζει η κυβέρνηση

Γ. Νικητιάδης : Ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο των νησιών μας βάζει η κυβέρνηση

Γ. Νικητιάδης : Ταφόπλακα στο ποδόσφαιρο των νησιών μας βάζει η κυβέρνηση

Εβρισκόμενος στην Κω ο τέως υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Αθλητισμού Γιώργος Νικητιάδης και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής δεν έχασε την ευκαιρία  και παρακολούθησε υπό βροχή τον αγώνα του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ με την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, που έληξε 0-0.

Ο  κ. Νικητιάδης αμέσως μετά τον αγώνα σε δήλωση του σε τοπικά  Μέσα Ενημέρωσης   αφού εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ, έβαλε με οργή κατά της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθεί στα νησιά μας, στο χώρο του ποδοσφαίρου και γενικότερα  στον αθλητισμό.

Ειδικότερα  ο κ. Νικητιάδης δήλωσε : «Η εγκατάλειψη των  νησιών μας από τη Νέα Δημοκρατία ολοκληρώνεται και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι πρωτοφανές και αδιανόητο ποδοσφαιρικές ομάδες των νησιών μας να μην μεταβαίνουν σε αγώνες σε άλλα νησιά εξ αιτίας των οικονομικών αδυναμιών που δεν τους επιτρέπουν  να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς τους. Η πολιτική αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.  Ο κ.. Αυγενάκης μείωσε  το ποσό των 5 εκατ. € που είχε υποσχεθεί για τη Super League 2 στο 1,7 εκατ. € οδηγώντας έτσι στη διακοπή του πρωταθλήματος αφού οι ομάδες αρνούνται να συνεχίσουν τους αγώνες.

Αδιαφορεί ο κ. Αυγενάκης  και ούτε καν αποδίδει τα ψίχουλα που υποσχέθηκε   στις ομάδες της στη Γ Εθνικής.

Η κυβέρνηση όμως δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο στις ομάδες του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος που μετέχουν τα νησιά μας με τους αγώνες που διεξάγονται μεταξύ των νησιωτικών ομάδων,  όπου η χρηματοδότηση είναι η ΜΗΔΑΜΙΝΗ. Επαναλαμβάνω δεν πάει άλλο...

Ας φροντίσει η κυβέρνηση να μη μας οδηγήσει στα άκρα.»

ADVERTORIALS