Η Ιωάννα Ρούφα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κω για την έγκριση του προϋπολογισμού

Η Ιωάννα Ρούφα στη συνεδρίαση του Δ.Σ. Κω για την έγκριση του προϋπολογισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

«Δύο τροποποιήσεις έγιναν στον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας(ΟΕΥ) από το 2011 μέχρι και σήμερα στον Ενιαίο Δήμο της Κω. Η πρώτη επί Καίσερλη, η δεύτερη επί Κυρίτση.

Κανένας από τους δύο ΔΕΝ ανέθεσε την τροποποίηση και μάλιστα με απευθείας ανάθεση έναντι 19.840 χιλιάδων ευρώ στην ίδια εταιρεία στην οποία -όλως τυχαία-  ανατέθηκε, επίσης  με απευθείας ανάθεση η τροποποίηση του ΟΕΥ της ΔΕΥΑΚ!»

Αυτά, μεταξύ άλλων, ανέφερε η Ιωάννα κατά τη ψήφιση του προϋπολογισμού.

Δείτε, λοιπόν, την απόφαση δημάρχου- τσάμπα χρήμα (Αύγουστος 2022) για την απευθείας ανάθεση:

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%94%CE%98%CE%99%CE%A9%CE%9B%CE%95-3%CE%9D9?inline=true

Παραθέτουμε επίσης το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος τον Φεβρουάριο του 2020!!! 

https://www.kosnews24.gr/politika/item/252056-sygkrotithike-omadas-ergasias-gia-tin-tropopoiisi-tou-organismoy-esoterikis-ypiresias-tou-dimou-ko

Σύμφωνα με το παραπάνω δελτίο τύπου  συντονιστής της 6μελούς αρχικά Ομάδας Εργασίας ορίστηκε ο αντιδήμαρχος κύριος Παναγιώτης Αβρίθης που θα είχε την ευθύνη ολοκλήρωσης του έργου - τροποποίησης. Το δε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του τροποποιημένου ΟΕΥ ορίστηκε εντός 2 μηνών! 

Από το Φεβρουάριο του 2020 και παρά τις παραινέσεις του δημοτικού συμβούλου της παράταξής μας Γιάννη Φραγκούλη πέρασαν όχι 2 αλλά 32 ολόκληροι μήνες!

32 ολόκληροι μήνες, σχεδόν 3 χρόνια  όχι για να κατατεθεί η τροποποίηση αλλά για να εκδοθεί ένα ακόμα δελτίο  τύπου την  1η Νοεμβρίου 2022! 

Για του λόγου το αληθές το παραθέτουμε:

https://www.kosnews24.gr/politika/item/263817-sygkrotithike-i-omada-ergasias-gia-tin-ekponisi-sxediou-neou-organismoy-esoterikis-ypiresias-tou-dimou-ko-ola-ta-onomata

Σύμφωνα με το τελευταίο(;) δελτίο η 20μελής αυτή τη φορά- ομάδα εργασίας θα υποστηριχθεί από εξειδικευμένο σύμβουλο - εταιρεία ! (βλέπε απευθείας ανάθεση)

Αυτή τη φορά, βέβαια, το δελτίο τύπου έκρυβε μια ακόμα απευθείας ανάθεση για έργο που μέχρι σήμερα  υλοποιούσαν τα έμπειρα υπηρεσιακά στελέχη του δήμου μας υπό την πολιτική καθοδήγηση της εκάστοτε δημοτικής αρχής που διέθετε στοιχειωδώς πολιτική κατεύθυνση και στοιχειωδώς … δούλευε.

Η δε, εταιρεία - η ίδια που ανέλαβε και την τροποποίηση του ΟΕΥ της ΔΕΥΑΚ- δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παραδώσει το «έργο» έναντι 19.840 χιλιάδων ευρώ τουλάχιστον πριν ο απευθείας  αναθέσεων... απέλθει.

(Απαραίτητη υπόμνηση – διευκρίνιση από την Ιωάννα:

 Ο ΟΕΥ που συντάχθηκε επί δημαρχίας Καίσερλη  ήταν ο αρχικός του ενιαίου δήμου της Κω, εκ παραδρομής αναφέρθηκε ως τροποποίηση,  συντάχθηκε δε, εξ ολοκλήρου από τα στελέχη της διεύθυνσης προγραμματισμού, της διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού και της διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ADVERTORIALS