Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ
ΈΝΑΡΞΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ
Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη των ασφαλτοστρώσεων στο νησί μας που εκτελούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με το Δήμο μας σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου που άπτονται άμεσης αποκατάστασης.
Ο κ. Δήμαρχος ζητάει την υπομονή, την κατανόηση αλλά και την προσοχή των οδηγών κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των έργων, κάνει γνωστό ότι στα τμήματα που θα διεξάγονται οι εργασίες έχουν τοποθετηθεί φωτεινοί σηματοδότες που πρέπει οι οδηγοί να εφαρμόζουν ότι προβλέπεται στον ΚΟΚ για την ασφάλεια όλων.
Τέλος, ο κ. Κόλιας ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο για την χρηματοδότηση του έργου που θα βελτιώσει περαιτέρω το οδικό δίκτυο και θα παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους οδηγούς.
Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση απολογισμού και συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας. Ισχυρή η παρουσία της Δωδεκανήσου με οινοποιούς και οινολόγους από τα νησιά μας, συνοδευόμενοι από την ΑΝΔΩ.
Με μεγάλη συμμετοχή και θερμή ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, στο Μουσείο Νεοελληνική Τέχνης Δήμου Ρόδου, η παρουσίαση των Πολιτιστικών Masterplans για τα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου: Ρόδος, Κως και Λέρος.