Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Ο χρόνος του τελειώνει. Του συνιστούμε ψυχραιμία

Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Ο χρόνος του τελειώνει. Του συνιστούμε ψυχραιμία

“Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.”

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ2023 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“ Με το γνωστό του ύφος και ήθος ο κ. Νικηταράς, που «ιδρώνει τη φανέλα», χρησιμοποίησε άλλη μια φορά τη μέθοδο «στρίβειν δια του αρραβώνος» αφού δεν έχει τι να πει για τις αυτοδιαψεύσεις και την ανυπαρξία του.

Είναι ο ίδιος που πέντε μήνες πριν υπέγραψε τη σύμβαση, ο ίδιος που με αυταρέσκεια διαβεβαίωνε τους πολίτες της Κεφάλου στις 17 Αυγούστου ότι του Αη Γιαννιού ο δρόμος θα ήταν λεωφόρος ασφαλτοστρωμένη έτοιμη στη γιορτή του, ο ίδιος που πριν λίγο καιρό έλεγε ότι το έργο γίνεται ήδη και είναι ο ίδιος που οι χθεσινές φωτογραφίες τον διαψεύδουν.

Είναι ο ίδιος που καλεί τον κόσμο να τον δοξάσει για τον πρώην Επαρχιακό σήμερα αγροτικό δρόμο στα Βολκάνια που τάχα μου εμπνεύστηκε και θα κάνει, όταν παρέλαβε από το 2019 έτοιμο και ενταγμένο σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα το έργο από τη δημοτική αρχή Κυρίτση (με το Υπουργείο να ζητά ΜΠΕ ή έγκριση απαλλαγής από αυτήν) και δεν έκανε τίποτα με αποτέλεσμα να απ-ενταχθεί τότε.

Ελπίζουμε να «ιδρώσει τη φανέλα» αν ξαναζητηθούν οι ανάλογες εγκρίσεις και να γίνει το έργο.

Τρία χρόνια τώρα δεν κατάφερε ούτε το υπόλοιπο του δρόμου που άφησε ο Κυρίτσης να κάνει και σήμερα το θεωρεί μεγάλο έργο για τον ίδιο.

Του συνιστούμε να μη χάνει τη ψυχραιμία όσο ο χρόνος του τελειώνει.»

ADVERTORIALS