Δύναμη Αλλαγής: Η ίδια απογοήτευση και των Προέδρων Ασφεδνιού - Πυλίου

Δύναμη Αλλαγής: Η ίδια απογοήτευση και των Προέδρων Ασφεδνιού - Πυλίου

‘’ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΠΥΛΙΟΥ.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Μηνά Κιάρη και το στέλεχος της παράταξης Πόπη Κιαπόκα, επισκέφτηκε χθές 05/10/22 τις δημοτικές Κοινότητες Ασφενδιού και Πυλίου όπου είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με τους Προέδρους.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με λύπη επιβεβαιώσαμε και σε αυτή την επίσκεψη-συνεργασία με τους Προέδρους Ασφενδιού και Πυλίου, την πλήρη εγκατάλειψη των Κοινοτήτων μας και την απογοήτευση από τα έργα και τις ημέρες της ομάδας που διοικεί τον Δήμο.

Μηδενική παρουσία στις Κοινότητες του κ. Νικηταρά και των δημοτικών συμβούλων του.

Δεν ένιωσαν, τρία χρόνια τώρα, την υποχρέωση να περάσουν έστω και για μια βόλτα από τα γραφεία των κοινοτήτων, να συζητήσουν με τα συμβούλια και τους Προέδρους, να αφουγκραστούν τις αγωνίες τους, να προγραμματίσουν από κοινού και να υλοποιήσουν έργα που έχουν ανάγκη οι πολίτες.

Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο Πρόεδροι τόνισαν πως τα έργα που γίνονται έρχονται από την περίοδο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και η υλοποίηση των προγραμμάτων που καταθέτουν από το 2019 είναι σχεδόν μηδενική.

Έτσι όμως το νησί μας δεν προχωρά, οι ανάγκες αυξάνονται τα προβλήματα συσσωρεύονται και οι απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών συσσωρεύονται μέρα με τη μέρα και παραπέμπονται στο μέλλον.

Η απογοήτευση των ιδίων αλλά και των κοινοτικών συμβούλων είναι μεγάλη και φαίνεται από την δυσκολία να συνεδριάσουν τα Κοινοτικά Συμβούλια, αφού οι σύμβουλοι θεωρούν ότι δεν τους λαμβάνει κανένας υπ’ όψιν.

Επανέλαβα και στους δύο Προέδρους την πάγια θέση μας για ισχυρές και με καθοριστικό ρόλο και λόγο Κοινότητες, θέση που είχαμε κάνει πράξη την περίοδο 2014-2019.

Την ίδια θέση θα υπηρετήσουμε ξανά με συνέπεια, ως δημοτική αρχή, μετά την παρένθεση αυτής της περιόδου που θα κλείσει τον Οκτώβριο του 2023 με τις δημοτικές εκλογές, για να πάει μπροστά και ψηλά το νησί μας από τη μια άκρη μέχρι την άλλη.»

ΠΥΛΙ.jpg

ΖΗΠΑΡΙ.jpg