Δύναμη Αλλαγής: Η ανυπαρξία του Δήμου ομολογείται από τους Προέδρους των Κοινοτήτων

Δύναμη Αλλαγής: Η ανυπαρξία του Δήμου ομολογείται από τους Προέδρους των Κοινοτήτων

‘’ Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Σεβαστιανό Μαραγκό, επισκέφτηκε σήμερα 30/9/22 τις τρεις δημοτικές Κοινότητες, Κεφάλου-Καρδάμαινας-Αντιμάχειας και είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με τους Προέδρους.

Στην Κέφαλο συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Μανόλης Ζερβός και Αντώνης Κρητικός, στην Καρδάμαινα η δημοτική σύμβουλος Ευτέρπη Παπαχρήστου-Ψύρη και ο κοινοτικός σύμβουλος Αντώνης Διακομανόλης, στην Αντιμάχεια ο κοινοτικός σύμβουλος Κυριάκος Πέτρου και μόνο τυχαία δεν θεωρείται η παρουσία Αντιδημάρχου (όχι του αρμοδίου για το τρίγωνο και την περιουσία βέβαια) και δημοτικού συμβούλου της ομάδας που διοικεί το δήμο.

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Γιώργος Κυρίτσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

« Αδιαπραγμάτευτη θέση μας ήταν και είναι οι ισχυρές δημοτικές κοινότητες και η ουσιαστική παρουσία μας σε αυτές. Το αποδείξαμε άλλωστε την περίοδο 2014-2019 με την εβδομαδιαία παρουσία μας σε αυτές, με το σεβασμό στο θεσμό, την ενίσχυση τους με αρμοδιότητες και την υλοποίηση των έργων που πρότειναν οι πολίτες μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις και με τις αποφάσεις τους κατέθεταν στο Δ.Σ. τα Κοινοτικά συμβούλια.

Έτσι καταφέραμε να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό έργο στις κοινότητες μας.

Σήμερα και επίσημα διαπιστώσαμε, αυτό που όλοι ομολογούν, την ανυπαρξία δηλαδή και το μηδενικό έργο που έγινε τρία χρόνια τώρα στα τρία χωριά αλλά και την απαξίωση του θεσμού και των προέδρων.

 

Τρία συνεχόμενα χρόνια καταθέτουν τις ίδιες προτάσεις και από αυτές ελάχιστες έχουν υλοποιηθεί.

Δεν το είπαν μόνο οι προερχόμενοι από την παράταξη μας Πρόεδροι, σε ερώτηση του κ. Μαραγκού ο Πρόεδρος της Αντιμάχειας το ομολόγησε λέγοντας ότι σε αυτά τα τρία χρόνια μόνο δύο έργα έγιναν σε Αντιμάχεια - Μαστιχάρι.

Ο ίδιος Πρόεδρος στην ερώτηση μας αν παρόμοιες συναντήσεις έγιναν με τον κ. Νικηταρά προτίμησε να μην απαντήσει, επιβεβαιώνοντας τους συναδέλφους του που δεν τον είδαν τρία χρόνια τώρα σε παρόμοια ή άλλη ουσιαστική συνάντηση στις Κοινότητες.

Τόνισα στους Προέδρους, άσχετα από παράταξη, ότι είμαστε και είμαι προσωπικά δίπλα τους.

Για την Κω και τους πολίτες της, σε όλο το νησί, η παρένθεση της ανυπαρξίας του δήμου και του μηδενικού έργου έχει ημερομηνία λήξης και αυτή είναι οι εκλογές του Οκτώβρη του 2023.»

ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ.jpg

ΚΕΦΑΛΟΣ.jpg

ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ.jpg

ADVERTORIALS