Δύναμη Αλλαγής για Δημοτική Αρχή: ‘’ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ’’

Δύναμη Αλλαγής για Δημοτική Αρχή: ‘’ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ’’

‘’ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“ Ήταν αναμενόμενα τα φαινόμενα διάλυσης σε μια ετερόκλητη, χωρίς στόχους και διάθεση για δουλειά ομάδα.

Τη διάλυση την ζουν τρία χρόνια τώρα όλα τα στελέχη του δήμου σε όλα τα επίπεδα και οι πολίτες την βιώνουν με την απραξία σε όλο το νησί.

Στοιχειωδώς όμως θα έπρεπε να σέβονται τις υποχρεώσεις τους για να λειτουργήσει ο Δήμος.

Όταν όμως δεν καταφέρνουν ούτε απαρτία να κάνουν στην Οικονομική Επιτροπή, που ουσιαστικά αποφασίζει για όλα όσα αφορούν το Δήμο, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν.

Συνεδρίαση είχε χθες 27 Σεπτέμβρη καθορισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Ο αντιδήμαρχος πρόεδρος κατέφθασε με σχεδόν μισή ώρα καθυστέρηση, ακολούθησε ο άλλος αντιδήμαρχος, τριγώνου και περιουσίας, και μετά την ακύρωση της συνεδρίασης κατέφθασε και ένα μέλος…..

Κατέφυγαν λοιπόν στον μόνο τρόπο που μπορούν να μαζέψουν τα μέλη τους, τον δια περιφοράς, μήπως καταφέρουν και κάνουν απαρτία, χαρακτηρίζοντας και κατεπείγουσα τη συνεδρίαση για να γίνει σήμερα 28 Σεπτέμβρη.

Για την απαρτία φτάνουν μόνο τα μέλη της ομάδας που διοικεί το δήμο. Και χωρίς την μειοψηφία μπορούν να συνεδριάζουν για να μη λένε ότι η απουσία της μειοψηφίας δημιουργεί εμπόδια στις συνεδριάσεις.

Όσο για τα θέματα;

Δύο για ταξίδια του κ. Νικηταρά στην Αθήνα, ένα για ανανέωση των συμβάσεων τριών υπαλλήλων του κέντρου νεότητας με παράρτημα Ρομά και το θέμα των μέσων ατομικής προστασίας και προμήθειας γάλακτος του προσωπικού.

Και για τα ταξίδια τι να πούμε.

Όμως για το θέμα των εργαζομένων;

Δύο αποφάσεις που οι ίδιοι πήραν, στις 23/3/22 (107/22) που ακύρωσε η Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων γιατί έκαναν λάθος (!) και στις 28/6/22 (250/22) για να συμμορφωθούν με την απόφαση της Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ. τις ανακάλεσαν για να ξαναπάρουν απόφαση γιατί προφανώς και η διόρθωση που έκαναν ήταν λάθος…. Εισήγηση βέβαια για τις ανακλήσεις ΔΕΝ υπήρχε.  

Τους έχουμε καλέσει πολλές φορές να σοβαρευτούν.

Δυστυχώς φαίνεται ότι δε μπορούν.”

ADVERTORIALS