Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η λειτουργία του Συμβουλευτικού Δημοτικού Ιατρείου Κω

Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η λειτουργία του Συμβουλευτικού Δημοτικού Ιατρείου Κω

Ξεκινά την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η λειτουργία του Συμβουλευτικού Δημοτικού Ιατρείου Κω, το οποίο ίδρυσε, λειτουργεί και στηρίζει η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ (Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Πρόνοιας Υγείας και Αστικής Συγκοινωνίας Δήμου Κω).

Το ιατρείο στελεχώνεται από την ιατρό κα Δάφνη Μπούρα και λειτουργεί επί της οδού Υγείας 2 (παιδική χαρά Πασσανικολάκη) τις πρωινές ώρες, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 09.00 π.μ. έως τις 12.00μ..

Η εξυπηρέτηση των πολιτών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στον αριθμό 2242049559, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 09.00-12.00 και Τρίτη, Πέμπτη 12.00μ. με 14.00.

Στο Συμβουλευτικό Δημοτικό Ιατρείο έχουν δυνατότητα πρόσβασης όλοι οι δημότες, ενώ απευθύνεται κυρίως σε ευπαθείς συμπολίτες μας και ομάδες της τοπικής κοινωνίας.

Η εξυπηρέτηση τους θα γίνεται κατά σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας λόγω Covid-19.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ Γιάννης Καλλούδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έναρξη λειτουργίας του ιατρείου και τόνισε ότι «… σκοπός του είναι όλοι οι συμπολίτες μας να εξυπηρετούνται γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, χωρίς ταλαιπωρία, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» συμπληρώνοντας ότι «…ο Δήμος και η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στους συμπολίτες μας».