Δύναμη Αλλαγής: Ο διασυρμός ενός Αντιδημάρχου και η επικίνδυνη παρουσία τους

Δύναμη Αλλαγής: Ο διασυρμός ενός Αντιδημάρχου και η επικίνδυνη παρουσία τους

‘’ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.’’

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ - Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Πόσο χαμηλά θα πέσουν στο επίπεδο της αξιοπρέπειας και του αυτοσεβασμού τους είναι προσωπική τους υπόθεση. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα όμως να ευτελίζουν τους θεσμούς.

Στη χθεσινή, τραγική για την ομάδα που διοικεί το δήμο, συνεδρίαση του Δ.Σ. του δήμου μας, δεν κατάφεραν να διασύρουν μόνο ένα αντιδήμαρχο κατάφεραν να κατεβάσουν και το επίπεδο ακόμα πιο κάτω από εκεί που το έχουν πάει τα τρία χρόνια που διοικούν τον Δήμο.

Μια παραχώρηση ενός μικρού τμήματος δημοτικής έκτασης,στην Κέφαλο, έγινε αφορμή να φανεί το απίστευτο χάος που επικρατεί στην ομάδα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Καλούδης εισηγείται θετικά στην παραχώρηση και αμέσως ο προκάτοχος του στο ίδιο πόστο κ. Αβρίθης όσο και ο κ. Νικηταράς τον αδειάζουν «στεγνά» προτείνοντας με πάθος το αντίθετο.

Αφού άφησαν τον συνάδελφο τους να παλινωδεί μεταξύ του «παρών» και του «ναι» αναγκάστηκε, για την αξιοπρέπεια του, όπως εννόησε, να ψηφίσει ναι.

Σε πιο άλλο δήμο, άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του, θα «κατάπινε» τέτοιο διασυρμό;

Δεν ήταν αρκετό αυτό όμως.

Έπρεπε να διασύρουν τους εαυτούς τους ακόμα πιο πολύ.

Έτσι η αγωνιούσα για το μέλλον του αθλητισμού αρμόδια αντιδήμαρχος, κ. Βλάχου, μετά από κοπιώδη προσπάθεια και έρευνα με τους συναδέλφους της αντιδημάρχους αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας, πρώην και νυν (Αβρίθη-Καλούδη), αφού ΔΕΝ βρήκε δημοτικό ακίνητο για να φτιάξει πολιτιστικό και αθλητικό πολύκεντρο, πρότεινε να αγοράσουμε ένα…

Αμέσως μετά ο κ. Καλούδης εισηγούμενος τη μη εκποίηση σε ιδιώτη μέρους μιας τεράστιας έκτασης που έχει παραχωρηθεί στο δήμο για αθλητικές-πολιτιστικές εγκαταστάσεις,

«άδειασε» μεγαλειωδώς την συνάδελφο του, λέγοντας ότι η προς παραχώρηση έκταση είναι μέρος μεγαλύτερης που μας δόθηκε για αθλητικές- πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Η κ. Βλάχου όμως πήρε τη στήριξη του κ. Νικηταρά που δήλωσε ότι αυτή την περίοδο δε μπορεί να γίνει στο δημοτικό ακίνητο το πολύκεντρο, το οποίο όμως μπορεί να γίνει αλλού.

Τα κοντά τρακόσια (300) στρέμματα δεν τους κάνουν!!!

Θα αγοράσουν λέει άλλο για να «αυγατίσουν» την περιουσία του Δήμου!!

Αναρωτιέται ο αθώος πολίτης: «Τι παίζει τελικά;»

Οτιδήποτε όμως και να «παίζει», απαντούμε στον κάθε πολίτη, ένα πράγμα δεν τους επιτρέπουμε: να παίζουν με τις δημοτικές υποθέσεις.»

 

ADVERTORIALS