Π. Χατζηχριστοφής: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιμερίνης απειλεί με παραίτηση - Δεν με ξαφνιάζει πλέον

Π. Χατζηχριστοφής: Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιμερίνης απειλεί με παραίτηση - Δεν με ξαφνιάζει πλέον

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Κω Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Αγαπητοί συνδημότες μου,

με λύπη πληροφορήθηκα την ανάρτηση,με επισήμανση,που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με τρόπο που παραπέμπει σε τρικ πολιτικών σκοπιμοτήτων, ο Πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, Νίκος Μιμερίνης, ο οποίος απειλεί με παραίτηση, καθώς, κατά τα λεγόμενά του, αισθάνεται αδικημένος και περιφρονημένος από τη Διοίκηση του ΔΟΠΑΒΣ.

Αξίζει να σημειώσωότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μιμερίνης απειλεί με παραίτηση.

Θα πρέπει ωστόσο να υπενθυμίσω,αυτό που του έχω αναφέρει αρκετές φορές και κατ’ ιδίαν και το οποίο λόγω της θέσης του όφειλε να γνωρίζει, ότι η Διοίκηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται, διότι εκβιαζόμενος δεν διοικείς.

Επίσης, οφείλω να του υπενθυμίσω, ότι δεν διοικεί εμένα, τους εργαζόμενους του ΔΟΠΑΒΣ ή κάποιον Δημοτικό Οργανισμό, παρά μόνο το σωματείο που εκπροσωπεί και ως εκ τούτου εκεί θα πρέπει να απολογείται για τις όποιες προθέσεις και αποφάσεις του.

Ως προς την ουσία του πράγματος και για να ενημερωθούν οι Κώοιπολίτες, το εν΄ λόγω σωματείο, του οποίου οι γονείς και οι αθλητές τυγχάνουν του Απόλυτου Σεβασμού μας, όπως αποδεικνύεται καιεμπράκτως από την συνεχή υποστήριξη προς αυτό(ενδεικτικά οι υπ’ αρ. 34/25-6-2020, 29/18-6-2021, 38/25-5-2022αποφάσεις χρηματοδότησηςγια διοργάνωση εκδηλώσεωνόπως επίσης και η παραχώρηση της Πλατείας Ανταγόρα για την διοργάνωση KOS 3X3 BasketballFestival),έχει λάβει τις ώρες χρήσης που ζήτησεστο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Κω, δηλαδή συνολικά 29 ώρες, εκ των οποίων 18 ώρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και 11 ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Θα έπρεπε μάλιστα να πει στους μικρούς αθλητές, στους γονείς τους και στους συμπολίτες μας ότι από το 2019 αλλά και στο νέο πρόγραμμα αυξήθηκαν για το ΦΟΙΒΟ ΚΩ οι ώρες που του διατίθενται σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η συγκεκριμένη τακτική του κ. Μιμερίνη δεν με ξαφνιάζει πλέον.

Του προτείνω την επόμενη φορά που θα επιλέξει να αποπροσανατολίσει μέρος του αθλητικού κόσμου να το ξανασκεφτεί και να δράσει με διάθεση συνεργασίας.

Ζητούμε ως ΔΟΠΑΒΣ τη συνεργασία του κ. Μιμερίνη, ως Προέδρου του αθλητικού σωματείου ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, όπως και των Προέδρων όλων των αθλητικών σωματείων.

Στο νησί μας, όπου τα τελευταία τρία χρονιά, μετά από σειρά ετών αδράνειας, πραγματοποιούνται επενδύσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του, δεν χωρούν προσωπικές και σωματειακές διαφορές ή σκοπιμότητες, στις οποίες δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε.

Όπως κατ’ επανάληψη έχω δηλώσει, μόνο ενωμένοι μπορούμε να προχωρήσουμεμπροστά τον πολιτισμό και τον αθλητισμό του τόπου μας.

Παναγιώτης Χατζηχριστοφής

Πρόεδρος ΔΟΠΑΒΣ Κω