Άναψε ο νέος φωτισμός στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κω

Άναψε ο νέος φωτισμός στο Δημαρχιακό Μέγαρο Κω

Παρουσία του Δημάρχου κ. Νικηταρά, άναψε, απόψε Παρασκευή 16 Ιουλίου στις 21:00, ο νέος φωτισμός στο ανακαινισμένο Δημαρχιακό Μέγαρο Κω.

Η εγκατάσταση κατάλληλου φωτισμού  στοχεύει στη νυκτερινή ανάδειξη των κύριων όψεων του κτιρίου, του όγκου και των αρχιτεκτονικών ιδιαιτεροτήτων του και στη δημιουργία εμβληματικών εικόνων για τους επισκέπτες και κατοίκους του νησιού μας, στο παραλιακό μέτωπο του αστικού ιστού της Κω.

Υπεμθυμίζεται ότι  το έργο, με τίτλο «Επισκευή-συντήρηση Δημαρχιακού Μεγάρου Δημοτικής Κοινότητας Κω» προετοιμάστηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, με την υπ΄αριθμό 18 μελέτη του 2020.

Χρηματοδοτήθηκε από ίδιους πόρους του Δήμου, με κόστος 147.480,95€ και εργολήπτρια εταιρεία την «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.».

Το έργο αφορά στην αποκατάσταση των εξωτερικών επιχρισμάτων, χρωματισμών, εξωτερικών κουφωμάτων (ξύλινων και σιδηρών), της μόνωσης δώματος της αποκατάστασης των επιφανειών από σκυρόδεμα και τον φωτισμό για την ανάδειξη του κτιρίου.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή η συντήρηση και ανάδειξη του κτιρίου εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της για τη βελτίωση εμφάνισης και λειτουργιών στο σύνολο του νησιού, για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες καθώς και τις δηλώσεις του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά. 

ADVERTORIALS