Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Σύρθηκε από τα προβλήματα στην Κέφαλο και έδειξε τον πραγματικό εαυτό του

Δύναμη Αλλαγής για Νικηταρά: Σύρθηκε από τα προβλήματα στην Κέφαλο και έδειξε τον πραγματικό εαυτό του

‘’ΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΚΩΣ 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Αφού σύρθηκε, στην κυριολεξία, από τα προβλήματα και την απαίτηση των πολιτών της Κεφάλου, εμφανίστηκε, με συνοδεία κουστωδίας, στην συγκέντρωση που κάλεσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, για να αποκαλύψει άλλη μια φορά τον πραγματικό εαυτό του.

Απευθυνόμενος «στο λαό του» όπως είπε, ως Βασιλεύς, κάτωχρος, προκλητικός και φανερά εκνευρισμένος αφού δεν αντέχει στις δημοκρατικές διαδικασίες κατάφερε, για άλλη μια φορά, να μιλά χωρίς να λέει τίποτα.

Για την ανυπαρξία και την ανικανότητα του, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.

Για το μηδενικό έργο και την απουσία του από την Κέφαλο φταίει ο Πρόεδρος που δεν είναι δικός του και ο «κορωνοϊός».

Για όσα δεν έκανε φταίει η αντιπολίτευση και οι πολίτες που κατά την δημοκρατική λογική του «κλέβουν το νερό»….

Οι επιθέσεις του στον Πρόεδρο, ένα νέο και ικανό παιδί, που παλεύει μόνος με ένα υπάλληλο για όλες τις δουλειές, η επαίσχυντη παρέμβαση του καλά αμειβόμενου «ειδικού συμβούλου του» στην ομιλία του Προέδρου και η συνολική παρουσία τους έδειξαν πραγματικά πως εννοούν την δημοκρατία και τον σεβασμό στους θεσμούς.

Κατά τα άλλα, ο χρόνος εξαντλήθηκε από τον «δημοκράτη» και κατά δήλωση του μη συγκρουσιακό κ. Νικηταρά, σε αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Κατανοούμε το πρόβλημα του.

Η μηδενική παρουσία και το ανύπαρκτο έργο του δυστυχώς γι’ αυτόν θα συγκρίνεται πάντα με το έργο Κυρίτση και αυτό τον στοιχειώνει.

Αν δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του, λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Τα ΘΑΑΑ δεν φτάνουν για να τον κρατήσουν όρθιο και τα προεκλογικά πιθανά έργα που ΘΑΑΑ κάνει δεν το σώζουν.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια, για τα χρόνια που περνάνε και χάνονται εισπράττεται από τον ίδιο και την αυλή του και η απογοήτευση τους πέρα από την φοβερή αμηχανία αποκαλύπτει και τους χαρακτήρες τους.

Η προσπάθεια τους να κάνουν το μαύρο άσπρο δεν τους βγαίνει και αυτό θα τους οδηγήσει σε ακόμα χειρότερες συμπεριφορές και το νησί στο τέλμα.

Να τους πούμε ότι ο Γιώργος Κυρίτσης είχε και έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ και αυτό το λέει από την ψυχή του με σεβασμό στους πολίτες.

Οι πολίτες της Κω όμως ξέρουν-βλέπουν και ζουν τα έργα που έκανε και είναι περισσότερα από αυτά που δεν πρόλαβε.

Ας σοβαρευτούμε όμως.

Η Κως και οι πολίτες της αξίζουν πολλά και γι’ αυτά απαντήσεις και λύσεις ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να δώσει ο κ. Νικηταράς και η ομάδα του.”

ADVERTORIALS