Σεβαστιανός Παρβέρης για Μ. Γιωργαλλή: ''Ο κατόπιν ενεργειών μου, ξαναχτυπά''

Σεβαστιανός Παρβέρης για Μ. Γιωργαλλή: ''Ο κατόπιν ενεργειών μου, ξαναχτυπά''

Το κείμενο - απάντηση του Κοινοτικού Συμβούλου ΑσφενδιούΣεβαστιανού Παρβέρη προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ασφενδιού Μιχάλη Γιωργαλλή.

Ο ΚΑΤΌΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΆ.

Αγαπητοί συνδημότες μου, την ώρα που στον Δήμο μας δίνεται μια τεράστια μάχη στο μέσο της καλύτερης τουριστικής σεζόν των τελευταίων δεκαετιών ο κ. Γιωργαλλής ως γνήσιος one man show βρίσκει πεδίο δόξης λαμπρό για να κάνει αντιπολίτευση σε σημείο γραφικότητας.


Την στιγμή που οι λιγοστοί εργαζόμενοι μαζί με εμάς τούς αιρετούς δίνουμε μάχη για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων της κοινότητας Ασφενδιού, εκείνος απουσιάζει εδώ και καιρό από την καθημερινότητα της κοινότητας μας και η απουσία του έχει γίνει αντιληπτή από όλους. Η δουλειά και η υποχρέωση ενός προέδρου σε μια κοινότητα είναι να υπηρετεί τους δημότες και να επιλύει τα πρόβληματα της καθημερινότητας αλλά εκείνος αρκείται σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε δελτία τύπου κάνοντας για ακόμη μια φορά φθηνή αντιπολίτευση στοχοποιώντας συνεχώς το πρόσωπο του Δημάρχου με μια εμπάθεια που προκαλεί και τους πιο ψύχραιμους δίχως κανένα νόημα και ουσία!


Χθες εθεάθη να παρακολουθεί συζήτηση για το θέμα της υδροδότησης της Κεφάλου ο κατά τα άλλα πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού... Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα υποστελέχωσης του Δήμου μας τόσο σε εργατικό δυναμικό λόγω συνταξιοδότησης και μετακίνησης εργαζομένων όσο και σε μηχανήματα. Ξεχνάει βεβαίως ότι όταν εκείνος ήταν υπεύθυνος στο εργοτάξιο της Κω είχε πολύ περισσότερους ανθρώπους αλλά και στόλο μηχανημάτων (παπαγαλάκια, ανυψωτικά, μπουλντόζες) τα οποία διαχειριζόταν όπως εκείνος ήθελε. Ξέχασε ότι ενώ είχε την πλήρη εμπιστοσύνη του Δημάρχου δεν έδινε καμία σημασία στους συνεργάτες του και ειδικά σε εμάς τους εκλεγμένους κοινοτικούς συμβούλους. Δεν είχαμε τη δυνατότητα όχι μόνο να μην εκφράζουμε τη γνώμη μας για τον προγραμματισμό αλλά ούτε καν να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε στην διαμόρφωση του. Ξεχνάει να πει πώς ιεραρχουσε την αποκομιδή των ογκωδών ή την τοποθέτηση κάδων γιατί όλα αυτά είχαν ένα και μοναδικό στόχων την εξυπηρέτηση των πελατειακών του σχέσεων. Ξεχνάει να πει ότι τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου δεν είχαν καμία ενημέρωση για τα αιτήματα των πολιτών για προφανείς λόγους φυσικά. Μήπως θυμάται πόσες επιστολές είχαμε στείλει ζητώντας του απεγνωσμένα να μας αφήσει χώρο να συμμετέχουμε στα κοινά όπως μας είχε ορίσει η κοινωνία;;;


Το πιο αστείο είναι ότι βγαίνει να ευχαριστήσει τους επόπτες και τους εργαζόμενους του Δήμου μας την ίδια στιγμή που αφήνει αιχμές για τη μετακίνηση-εξαφάνιση κάδων όταν γνωρίζει ότι είναι καθαρά αρμοδιότητα των υπηρεσιακών και μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα είχε χαρακτηρίσει εργασίες τούς στο Τιγκάκι ως πασαλείματα απαξιώνοντας τους. Ας σταματήσει να καταλογίζει ευθύνες σε όλους τους υπόλοιπους και ας ξεκινήσει από τον ίδιο του εαυτό όπως αρμόζει σε έναν πρόεδρο κοινότητας. Έχει κουραστεί από ότι φαίνεται αλλά ταυτόχρονα έχει κουράσει και όλους τους υπόλοιπους!


Συνδημότες μου δεν θα έβγαινα να απαντήσω γιατί νομίζω ότι όλοι στον τέως Δήμο Δικαίου γνωρίζουν ποιος είναι. Νομίζω όμως ότι πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι συνδημότες μας από την μία άκρη έως την άλλη του νησιού μας για το ποιος είναι. Αφού λοιπόν εκείνος αναρωτιέται για τα τηλέφωνα των υπευθύνων του Δήμου να του πω όπως όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι είναι αναρτημένα παντού για κάθε τομέα του Δήμου μας.


Κλείνοντας θα ήθελα να ενημερώσω τους συνδημότες μου και τον κ. Γιωργαλλή ο οποίος πιάνεται για άλλη μια φορά αδιάβαστος και καθόλου ενημερωμένος (αφού είναι απών) ότι το μηχάνημα τύπου RAM έχει ήδη καθαρίσει μια φορά τόν δρόμο από Ζηπαρι έως Ευαγγελίστρια και τον δρόμο της Μινιερας και σε συνεννόηση με τον αντιδήμαρχο κ. Καμπουράκη και τον αντιδήμαρχο κ. Αβρίθη αυτές τις μέρες εκτελείται προγραμματισμένος καθαρισμός τών χόρτων για δεύτερη φορά και θα συνεχίσει και στο υπόλοιπο Ασφενδιού σε όποια σημεία κρίνεται απαραίτητο ενώ παράλληλα εκτελούνται και εργασίες από τους εργαζόμενους της κοινότητας μας και μηχανήματα έργου προς τον προφήτη Ηλία λόγω της εορτής του που πλησιάζει. Επίσης τις επόμενες ημέρες το προσωπικό της κοινότητας μας θα συνεχίσει τις αποψιλώσεις χόρτων στο εντός σχεδίου πόλεως Ζηπαρίου και θα καλλωπίσει τα πάρκα.

Με εκτίμηση,
Σεβαστιανός Παρβερης
Κοινοτικός Σύμβουλος Ασφενδιού

ADVERTORIALS