Γ. Κοκαλάκης για Νικηταρά: Η σκληρή  πραγματικότητα της εγκατάλειψης των χωριών μας είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη

Γ. Κοκαλάκης για Νικηταρά: Η σκληρή  πραγματικότητα της εγκατάλειψης των χωριών μας είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη

«ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΣ!!»

“ Ο κ. Νικηταράς σήμερα βρήκε τον δρόμο και την είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος για τρίτη φορά στα τρία χρόνια που φέρεται να διοικεί τον Δήμο Κω.

Να του θυμίσω ότι η πρώτη ήταν στον Αγιασμό μετά από πρόσκληση μου και η δεύτερη φορά ήταν με αφορμή τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που διενεργούνταν εκείνη την ημέρα.

Άραγε όταν χρησιμοποίησε σήμερα την τουαλέτα της Κοινότητας συνειδητοποίησε ότι ούτε αυτή δεν κατάφερε να φτιάξει πάρα τα θα που με άνεση είπε την τελευταία φορά που την χρησιμοποίησε;

Και μη μου πει τι έκαναν οι προηγούμενοι γιατί ήταν τριάμιση χρόνια αντιδήμαρχος έργων και τρία τώρα δήμαρχος, πολλά περισσότερα από τη δική μου θητεία ως Πρόεδρος, με τα λεφτά του δήμου να τα διαχειρίζεται εκείνος και όχι εγώ.

Δυστυχώς για τον κύριο Νικηταρά η επίπληξη που προσπάθησε  σήμερα να μου κάνει, για την πρωτοβουλία μου να μαζευτούν υπογραφές για το μείζον θέμα της υδροδότησης του Χωριού μας δεν με πτοεί.

Ο φόβος του στο να αντιμετωπίσει τον κόσμο φάνηκε με την σημερινή του αντίδραση.

Όπως φάνηκε και ο σεβασμός προς τον συνομιλητή του και η αδυναμία του να απαντήσει στα αλλεπάλληλα ερωτήματα που του έθεσα, τα οποία αφορούσαν τα προβλήματα της Κέφαλου.

Δεν πήρα σχεδόν καμία απάντηση και αντίκρυζα έναν άνθρωπο ο οποίος κρατούσε ένα κινητό στο χέρι και με νευρικότητα προσπαθούσε να αποφύγει τον διάλογο.

Του απευθύνω δημόσια την ερώτηση που του έκανα και κατ’ ιδίαν: πόσες φορές έχει προσκαλέσει σε συνάντηση του Προέδρους των Κοινοτήτων για να ακούσει τις αγωνίες και τα προβλήματα των χωριών μας;

Ας πει και πόσα από τα έργα που προτείναμε ως Κοινοτικό Συμβούλιο έκανε;

Καμία από τις προτάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου που έχουν κατατεθεί δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι και σήμερα.

Δυστυχώς την ανυπαρξία του την πληρώνει ο απλός πολίτης που πασχίζει να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής μας.

Δεν πρόκειται να ακολουθήσω το ύφος του, όμως η σκληρή  πραγματικότητα της εγκατάλειψης των χωριών μας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο κάτω από το χαλί και είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.”

Κοκαλάκης Γιώργος
Προέδρος Κοινότητας Κεφάλου

ADVERTORIALS