Οι πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην Ελλάδα, στα νησιά των Κυκλάδων

Πολιτικη Τρίτη, 21η Ιουνίου 2022
a401cfaf507cc3535b8b69f571b4c6cc.jpg

Οι πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην Ελλάδα, στα νησιά των Κυκλάδων

Ευδοκία Κατσάνη: «Υπηρετούμε το αύριο»

Στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκου στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα, η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κυκλάδων κ. Ευδοκία Κατσάνη.

Η κ. Κατσάνη παρέδωσε στον κ. Περιφερειάρχη τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί για νησιά των Κυκλάδων, οι οποίες και υπεγράφησαν αρμοδίως.

Η κ. Κατσάνη δήλωσε σχετικά:

«Η πρώτη και μόνη Περιφέρεια στην Ελλάδα που ηγήθηκε του εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου των μεταφορών και απάντησε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των ταξί, σήμερα εξέδωσε τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην ιστορία της Ελλάδας, σε νησιά των Κυκλάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλο, τόσο για την εμπιστοσύνη πολύ δε περισσότερο για το ανοιχτό μυαλό τους και τον αγώνα τους για την βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας.

Η ζωή μας δείχνει πως μόνο με αντανακλαστικά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της περιόδου.

Αυτά τα αντανακλαστικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο καθημερινός οδηγός ενός έργου που παράγει αποτελέσματα προς όφελος των νησιωτών».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
2025-07-02_21-43-56-962.jpg
Γ. Χατζημάρκος: Δεν ζητάμε από την Ε.Ε. να αντιμετωπίσει τα νησιά ως εξαίρεση αλλά ως εργαστήρια της νέας ευρωπαϊκής πολιτικής που θα δημιουργήσει σε αυτά το αύριο που οι νησιώτες αξίζουν

Ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ομιλητής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σε εκδήλωση αφιερωμένη  στα ευρωπαϊκά νησιά

2025-7-03-linopoti-ardeftiko.jpg
Η απάντηση του Δήμου Κω για το αρδευτικό δίκτυο Λινοποτίου

Δήμος Κω: Δεν αφορά σε μεροληπτική διαχείριση σε βάρος τους αλλά σε δεδομένα που οφείλουν όλοι να λάβουν υπόψη.

deuak.jpg
Zημιά στο δίκτυο ύδρευσης Πυλίου και βλάβη στο πιεστικό συγκρότημα υδροδότησης Αμανιού

Διακοπή νερού σε κάποιες περιοχές ή χαμηλή πίεση σε κάποιες άλλες.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 4 Ιουλίου 5:33ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency