Όραμα + Δράση: ''Η ισορροπία αλλά και το κρυφτό που έχετε επιλέξει δεν θα μας βρουν συνεργούς'' - Τα θέματα που έθεσε η Ι. Ρούφα στο τελευταίο Δ.Σ.

Όραμα + Δράση: ''Η ισορροπία αλλά και το κρυφτό που έχετε επιλέξει δεν θα μας βρουν συνεργούς'' - Τα θέματα που έθεσε η Ι. Ρούφα στο τελευταίο Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη τελευταία «μνημειώδη» αλλά και παράτυπη κατά την εξέλιξη της συνεδρίαση του δ/σ η επικεφαλής μας προέβη σε ανακοίνωση θέτοντας τα παρακάτω θέματα:

-Την άρνηση της δημοτικής αρχής να φέρει το θέμα του Αθλητικού Κέντρου Δικαίου και του ΝΟΚ στο δημοτικό συμβούλιο σημειώνοντας:

«Η άρνησή σας αποδεικνύει όσα καταγγέλλουμε:

Για το Αθλητικό Κέντρο Δικαίου δεν υπάρχει ακόμα ακίνητο να χτιστεί και η χρηματοδότηση των 930.000 χιλιάδων ευρώ αγνοείται.

Για τη δε διεκδίκηση των 70 στρεμμάτων προκαλεί αλγεινή εντύπωση η «παραδοχή» του κυρίου Νικηταρά σε συνέντευξή του στη Κυρία Αυγούλη ότι η ΚΜ του ΝΟΚ τριχοτομήθηκε. Αλήθεια πότε περιμένατε να το πείτε στους Κώους πολίτες; Από πότε το γνωρίζατε και το κρύβατε;

Για αυτό η μελέτη αξιοποίησης περιορίστηκε σε ένα μικρό κομμάτι του διεκδικούμενου τεμαχίου; (μας ρωτάνε οι πολίτες)

Ξαναθυμίζω: Ξεχάσατε να γράψετε την απόφαση διεκδίκησης, παρουσιάσατε την μελέτη αξιοποίησης του ΤΕΕ χωρίς ποτέ να εγκριθεί από το δ/σ, ανακαλέσατε την απόφαση Κυρίτση του 2018 αλλά ξεχάσατε να γράψετε την ανάκληση» .

-Επίσης η Ιωάννα έθεσε το μείζον πολιτικό θέμα της παραχώρησης δημοτικών ακινήτων στις ΚΟΙΝΣΕΠ και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Θέτουμε το αφελές, ρητορικό και αναγκαίο ερώτημα: «το τελευταίο αίτημα της ΚΟΙΝΣΕΠ που πρόσφατα μας κοινοποιήθηκε θα έρθει στο επόμενο δ/σ;;;

Το ζήτημα των ΚΟΙΝΣΕΠ είναι μείζον πολιτικό θέμα που χρήζει καθαρής και ενιαίας απόφασης.

Είναι ατόπημα από τη μεριά της δημοτικής αρχής την ώρα που το ένα συμβόλαιο –παραχωρητήριο έληξε στις 6 Ιουνίου για την Αίγλη και το άλλο για την Αμβροσία λήγει σε 4 μέρες να μην έχει έρθει εγκαίρως στο δ/σ κυρίως μετά τα όσα προηγήθηκαν στα δικαστήρια επί 10 ολόκληρα χρόνια.

Είναι ατόπημα τη μια μέρα ο δήμαρχος να στέλνει εξώδικο και να ζητά να αδειάσει η Αίγλη σε τρεις μέρες και την επόμενη να προτείνει κρυφές συμφωνίες χωρίς απόφαση δ/σ και αγνοώντας το αίτημα της ΚΟΙΝΣΕΠ της Αίγλης που στηρίζεται στο νόμο της κοινωνικής οικονομίας και κατατέθηκε μήνες πριν την λήξη του παραχωρητηρίου….

Για να μην δικαιώσετε πολιτικά τον κύριο Κυρίτση οφείλετε να φέρετε το θέμα στο δ/σ για λήψη απόφασης. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα… υπάρχουν και καθαρές λύσεις.

Η ισορροπία αλλά και το κρυφτό που έχετε επιλέξει δεν θα μας βρουν συνεργούς.»

Κλείνοντας, οι πολίτες της Κω διαπίστωσαν τη διγλωσσία - υποκρισία τόσο από τις «απαντήσεις» που δόθηκαν αλλά και μέσω της δημοτικής τηλεόρασης Κω στο βίντεο που παραθέτουμε για τη «συμφωνία » που ήδη έκανε ο κύριος Νικηταράς περί παράτασης, ερήμην του δημοτικού συμβουλίου την οποία δημόσια αρνήθηκε χωρίς καμιάν αναστολή.

https://www.youtube.com/watch?v=xfzLdOA2bgs

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ADVERTORIALS