Σέβη Βλάχου: Δημοκρατία και Γιώργος Κυρίτσης δεν πάνε μαζί - Αργά θυμηθήκατε τη δημοκρατία κε Κρητικέ

Σέβη Βλάχου: Δημοκρατία και Γιώργος Κυρίτσης δεν πάνε μαζί - Αργά θυμηθήκατε τη δημοκρατία κε Κρητικέ

Δήλωση Αντιδημάρχου Σέβης Βλάχου

Δημοκρατία και Γιώργος Κυρίτσης δεν πάνε μαζί,

αργά θυμηθήκατε τη δημοκρατία κε Κρητικέ

Μερικά στελέχη της αντιπολίτευσης στο Δήμο, που διετέλεσαν μάλιστα σε κορυφαίες θέσεις στην περίοδο Γεωργίου Κυρίτση, όπως ο κ. Αντώνης Κρητικός, νομίζουν ότι οι συμπατριώτες μας δεν έχουν μνήμη και έχουν ξεχάσει το τι έζησαν στη διάρκεια της θητεία τους.

Για αυτό καλά θα κάνουν, να είναι πολύ προσεκτικοί σε διατυπώσεις περί ελλείμματος δημοκρατίας στη λειτουργία του Δήμου, αυτοί που συνειδητά υποτιμούν το Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι συνδημότες μας γνωρίζουν ότι δεν συμμετέχουν σε συνεδριάσεις, μόνο και μόνο για να κωλύουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου.

Επειδή η δημοτική αρχή, παρότι έχει την συντριπτική πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα, χάριν της απλής αναλογικής δεν διαθέτει απόλυτη πλειοψηφία στο Δ.Σ..

Το να μιλά για έλλειμμα δημοκρατίας στο σημερινό Δήμο ο εκπρόσωπος του κ. Κυρίτση πραγματικά ξεπερνά την πραγματικότητα.

Μάλλον έχει μπερδέψει το σήμερα με το χθες, με τη δική τους περίοδο, που οι δημότες δεν τολμούσαν να περάσουν την πόρτα του Δημάρχου.

Αν θέλει πράγματι να μιλήσει για δημοκρατία και συμμετοχή ο κ. Κρητικός ας απαιτήσει από τον αρχηγό του τον κ. Κυρίτση να δώσει εξηγήσεις και να απολογηθεί στον Κωακό λαό γιατί δεν συμμετείχε ούτε μια φορά στο διαπαραταξιακό όργανο του Δήμου που οργάνωσε το συλλαλητήριο για την Υγεία, παρά τις συνεχείς προσκλήσεις του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στους συμπατριώτες μας γιατί δεν μπήκε στο αεροπλάνο μαζί με τον Δήμαρχο, την κα Ρούφα και όλους τους άλλους που πήγαν στην Αθήνα για να διεκδικήσουν λύσεις για τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Είναι μονίμως απόντες από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου.

Ξέρουν μόνο να γράφουν ψεύτικες ανακοινώσεις, μπας και τους πιστέψει όποιος δεν γνωρίζει την αλήθεια, αφού οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν.

Κατά τα άλλα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Γεώργιος Κυρίτσης, ο μοναδικός δήμαρχος στα χρονικά της Κω που κυνηγούσε πολίτες, εργαζόμενους και επιχειρηματίες και τους έσυρε στα δικαστήρια.

Που δεν πέρασε ούτε έξω από το νοσοκομείο σε όλη τη θητεία του.

Που δεν συνάντησε καν και δεν συνομίλησε ποτέ με τον τότε διοικητή του νοσοκομείου.

Που διέγραψε από την παράταξη του τον πρόεδρο της κοινότητας Πυλίου επειδή τάχθηκε υπέρ της κατασκευής νέου νοσοκομείου στο Λινοπότι.

Όσον αφορά στον τρόπο διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Δ.Σ. και των λαϊκών συνελεύσεων, όλοι γνωρίζουν ότι η πανδημία προκάλεσε αλλαγές.

Τώρα που επανέρχεται η συνήθης διαδικασία ας ετοιμαστούν να αντικρύσουν την αλήθεια, δίχως τις συνήθεις προκλήσεις που καταφεύγουν.

Όσον αφορά στη δημοκρατική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας είναι σίγουρο ότι υπάρχει.

Είναι αυτή η μεγάλη δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία που έστειλε στην αντιπολίτευση τον αντιδημοκράτη κ. Κυρίτση και ανέδειξε Δήμαρχο τον Θεοδόση Νικηταρά.

Είναι η δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία που ήταν στο συλλαλητήριο για την Υγεία, που διεκδικεί ενωμένη και πετυχαίνει.

Αυτή τη δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία ας μην την ξεχνά ποτέ και ας μην την υποτιμά ο κ. Κρητικός και ο αρχηγός του.

ADVERTORIALS