Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Τέλειωσαν τα ‘’παραμύθια’’ του κ. Μηνά Κιάρη. Όσα ψέματα κι αν πει δεν μπορεί να κρυφτεί.

Κωνσταντίνος Ζαχαρός: Τέλειωσαν τα ‘’παραμύθια’’ του κ. Μηνά Κιάρη. Όσα ψέματα κι αν πει δεν μπορεί να κρυφτεί.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥ


Τέλειωσαν τα ‘’παραμύθια’’ του κ. Μηνά Κιάρη. Όσα ψέματα κι αν πει δεν μπορεί να κρυφτεί.

Μ΄ ένα κείμενο πανικού και απελπισίας, ο κ. Μηνάς Κιάρης και η παράταξη του προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο και να δικαιολογήσουν την πλήρη απραξία τους στο Πυλί τα προηγούμενα χρόνια.

Κάποιοι άνθρωποι μετατρέπουν τον μύθο και το ψέμα σε πραγματικότητα και τα υπερασπίζονται ως αλήθεια, γιατί το έχουν ανάγκη. Αυτό συμβαίνει και στην προκειμένη περίπτωση.

Ο άνθρωπος που δεν σχεδίασε, δεν μελέτησε, δεν είχε προγραμματίσει ως μελέτη ή έργο τίποτα για το χωριό του ενοχλείται επειδή βλέπει σήμερα δικά μας έργα να υλοποιούνται. Το αποτέλεσμα που απολαμβάνουν σήμερα οι συμπατριώτες μας στο Πυλί δείχνει το ποιος κάνει έργο και ‘’ποιος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες’’.

Δυστυχώς για την προηγούμενη διοίκηση της επιχείρησης οι ημερομηνίες και οι αποφάσεις τους διαψεύδουν οικτρά.

Πιθανόν πέντε χρόνια συζητούσαν μεταξύ τους αλλά έργα οι συνδημότες μας δεν είδαν.

Αποδεικνύουμε με στοιχεία παρακάτω , ότι παρέμειναν αδρανείς και αναποτελεσματικοί στα χρόνια της χαμένης πενταετίας τους, σε αντίθεση με τα δυόμιση μόλις χρόνια της δικής μας θητείας .

1.Με την υπ΄ αριθμόν 12/2020 μελέτη για την ‘’Προμήθεια των μεταλλικών δεξαμενών πόσιμου νερού’’ προβλέψαμε και υλοποιήσαμε την προμήθεια 4 μεταλλικών δεξαμενών χωρητικότητας 300m3 η κάθε μία.

Συγκεκριμένα :

  • 2 δεξαμενές δίπλα από την υφιστάμενη δεξαμενή στη θέση Αγίου Νικολάου στο Πυλί
  • 1 δεξαμενή δίπλα από τον υδατόπυργο στην Αντιμάχεια
  • 1 δεξαμενή δίπλα στη θέση Φαούλης στην Κέφαλο.

Απ΄αυτά οι συνδημότες μας καταλαβαίνουν ότι σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε έργα υποδομών όχι μόνο για το Πυλί αλλά και για την Αντιμάχεια και την Κέφαλο, τα οποία ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία συνολικής δαπάνης 500.000,00€.

  1. Με την υπ΄ αριθμόν μελέτη 25/2021 για την ‘’ Κατασκευή υπόγειας δεξαμενής για την εγκατάσταση αντλητικού συγκροτήματος στο Αμανιού της Δημοτικής Κοινότητας Πυλίου’’ προβλέψαμε μικρή υπόγεια δεξαμενή 27m3 από οπλισμένο σκυρόδεμα που λειτουργεί ως φρεάτιο άντλησης για το παραπλήσιο υφιστάμενο αντλητικό συγκρότημα.

3.Με την υπ΄ αριθμόν μελέτη 26/2021 για την ‘’Ανόρυξη τριών υδρογεωτρήσεων’’ υλοποιήσαμε τον σχεδιασμό στην περιοχή Ελληνικά Κεφάλου με ονομασία Φαούλης και Πασκαίνου 2 και στην περιοχή Βουκολιά στο Πυλί.

4.Με την υπ΄ αριθμόν μελέτη 40/2020 για την ‘’Προστασία εξωτερικών τοιχωμάτων λιθόκτιστης υπόγειας δεξαμενής Λαγουδίου’’ ολοκληρώσαμε την ανακατασκευή της.

  1. Επίσης κατασκευάσαμε νέα γεώτρηση στην περιοχή Άγιος Πέτρος Πυλίου με αριθμό σύμβασης 775/21-02-2020.

6.Στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων 2022 στον κωδικό 02.1511.55 με προϋπολογισμένες δαπάνες 785.000,00€ κατασκευάζουμε δίκτυο μεταφοράς νερού στη δεξαμενή Ζαμάκοι στο Πυλί. Όπως επίσης από τη γεώτρηση Αγκιόλη στη δεξαμενή της Κακιάς Σκάλας στην Κέφαλο, από τη δεξαμενή Λιμιώνας στον ΒΙΟΚΑ Κεφάλου και από την γεώτρηση Μαρόγλου στην δεξαμενή Μπαγιάτη στο Ζιπάρι.

  1. Μελετήσαμε , σχεδιάσαμε και δημοπρατούμε την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων ύδρευσης για το χωριό της Καρδάμαινας προϋπολογισμού 1.000.000,00 €.

Αυτά είναι μερικά από τα έργα των 2 εκ. ευρώ ύδρευσης με ίδιους πόρους που μελετήσαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιούμε σε όλο το νησί από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την διοίκηση της ΔΕΑΥΚ. Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Την ξέρουν οι συνδημότες μας και δεν φτάνουν τα ψέματα του κ. Μηνά Κιάρη και της παράταξης του για να την κρύψουν.

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚ

ADVERTORIALS