Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κω, το Δήμο Κω, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΕΒΕΔ

Υπεγράφη το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Κω, το Δήμο Κω, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το ΕΒΕΔ

Το ''παρών'' έδωσαν εκπαιδευτικοί, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, μαθητές αλλά και στελέχη του Δήμου Κω, του ΕΒΕΔ και του ΤΕΕ.

Το μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Φίλιππος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Κω κ. Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής.

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στον Δήμο Κω, το Τεχνικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ) και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κω, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΕΠΑΛ Κω.

Με το Μνημόνιο προωθείται η σύσφιξη δεσμών και αναπτύσσεται η συνεργασία του Δήμου Κω και των Επαγγελματικών φορέων με το 1 ο ΕΠΑ.Λ. Κω, καθώς αυτό συνάδει με την ιδιαίτερη φύση, δομή και προσανατολισμό του σχολείου και με το έργο και τους στόχους των άνω φορέων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΠΑΛ.

Οι προτεραιότητες για το ΕΠΑΛ Κω είναι η κτιριακή επέκταση, η αναδιάταξη και ενεργειακή αναβάθμιση του ΕΠΑΛ αλλά και η δημιουργία Γεωπονικού Τμήματος κάτι το οποίο θα διεκδικηθεί με τη σύμπραξη όλων των παραπάνω φορέων.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τις δηλώσεις τους

ADVERTORIALS