ΒΑΣΩ ΠΗ για την αύξηση της επιχορήγησης του ΔΟΠΑΒΣ: Την ανικανότητα τους να υπερψηφιστεί ένα θέμα, την φορτώνουν ως συνήθως στους άλλους

ΒΑΣΩ ΠΗ για την αύξηση της επιχορήγησης του ΔΟΠΑΒΣ: Την ανικανότητα τους να υπερψηφιστεί ένα θέμα, την φορτώνουν ως συνήθως στους άλλους

‘’ ΒΑΣΩ ΠΗ: Την ανικανότητα τους να υπερψηφιστεί ένα θέμα, την φορτώνουν ως συνήθως στους άλλους”

Η δημοτική σύμβουλος της παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ –Κως 2023 κ. Βάσω Πη έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Από την ημέρα που ανέλαβαν το Δήμο διοικούν με ψέματα και με την μεταφορά σε άλλους των ευθυνών της ανικανότητας τους.

Τελευταία, που τα προβλήματα είναι πια ορατά σε όλη την έκταση του νησιού, η ομάδα που διοικεί τον Δήμο ολοένα και πιο συχνά αποποιείται των ευθυνών της για όλα όσα είναι ανίκανοι να κάνουν.

Λυπάται ο κ. Χατζηχριστοφής, πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, που δεν ψηφίστηκε η αύξηση της επιχορήγησης του οργανισμού κατά 300.000 ευρώ.

Από κοντά και ένα υποψήφιος με την παράταξη τους πρόεδρος αθλητικού σωματείου.

Επί της ουσίας.

Είναι η δεύτερη φορά που έρχεται το θέμα και δεν περνά από το Δημοτικό συμβούλιο.

Δεν προβληματίστηκε ο κ. Χατζηχριστοφής από την πρώτη φορά και να έρθει πιο συγκροτημένος;

Δεν κατάλαβε ακόμα ότι τα έργα στα γήπεδα μπορούν να πληρώνονται από το δήμο και να μην επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του ΔΟΠΑΒΣ και έφερε μια εισήγηση που δεν κατάλαβε ούτε ο ίδιος τι ζητούσε.

Για να τους διευκολύνουμε ψηφίσαμε παρών.

Ενημερώνουμε τα σωματεία, που πραγματικά αγωνιούν για τα έργα, ότι όλα όσα θέλουν μπορούν να γίνουν και πάντα γίνονται από το ταμείο του δήμου με μελέτες που συντάσσουν οι Τ.Υ. Ότι άλλο τους λένε είναι ψέμα.

Όμως οι δεκαπέντε που έγιναν δεκαέξι με την αποστασία συμβούλου της ελάσσονος μειοψηφίας, παρά την μία θετική ψήφο που έλαβαν από μέλος της μειοψηφίας, δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις 17 ψήφους που ήταν απαραίτητες για να περάσει το θέμα της τροποποίησης της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ

Αντί λοιπόν να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού, ας κοιτάξουν τα εσωτερικά της παράταξης τους και ας εξηγήσουν στους πολίτες γιατί δεν πέρασε το θέμα, αν φυσικά κατάλαβαν και οι ίδιοι!

Ελπίζουμε ο ΔΟΠΑΒΣ να μη έχει την τύχη της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ που κατάφεραν σε δύο χρόνια να την οδηγήσουν σχεδόν στην χρεοκοπία….

Ας καταλάβει επίσης ο κ. Χατζηχριστοφής ότι οι οργανισμοί του δήμου δε λειτουργούν με το βλέποντας και κάνοντας. Απαιτείται σοβαρός σχεδιασμός και δράση με στόχους για το παρόν και το μέλλον.

Αυτό χρειάζεται που δεν το έχει και βέβαια διάλογος και σύνθεση απόψεων που δεν υπάρχουν με τις «δια περιφοράς» συνεδριάσεις των Δ.Σ.”

ADVERTORIALS