Π. Χατζηχριστοφής: Οι σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν ψήφισαν την αύξηση της επιχορήγησης του Δήμου στο ΔΟΠΑΒΣ - Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση

Π. Χατζηχριστοφής: Οι σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν ψήφισαν την αύξηση της επιχορήγησης του Δήμου στο ΔΟΠΑΒΣ - Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Με πραγματική λύπη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είδα τους συμβούλους των παρατάξεων της μειοψηφίας να μην ψηφίζουν την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την αύξηση κατά 300.000 € της επιχορήγησης του Δήμου στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ζητήσαμε την αύξηση της επιχορήγησης για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των βρεφονηπιακών σταθμών και των αθλητικών χώρων του νησιού μας.

Έργα που μας ζητήθηκαν από τις διευθύνσεις των βρεφονηπιακών σταθμών, από τα αθλητικά σωματεία, από τους συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τους πολίτες του νησιού.

Πρόκειται για έργα τα οποία είναι έτοιμα να υλοποιηθούν.

Η μη ψήφιση του θέματος από τις άλλες παρατάξεις, άρα και η μη έγκριση της αύξησης της επιχορήγησης, ανατρέπει τον σχεδιασμό μας.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες μου που όλα αυτά τα έργα προς το παρόν "παγώνουν".

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εντέλει θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες της Κω γιατί τους στερούν έργα που είναι τόσο αναγκαία και χρήσιμα.

Και γιατί στο όνομα μιας στείρας αντιπολίτευσης να μην ψηφίσουν ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ομόφωνη θετική ψηφοφορία.

Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση, όχι μόνο σε εμένα ως Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, αλλά πρώτα από όλα στους συνδημότες μας.

Στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, σε όλους τους φίλους του αθλητισμού, αφού η αύξηση της επιχορήγησης θα διοχετεύονταν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων, οι οποίες θα καθυστερήσουν.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της μειοψηφίας εκμεταλλεύονται την έλλειψη πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπονομεύουν χρήσιμες αποφάσεις για την κοινωνία μας.

Πρέπει να καταλάβουν, εκτός και δεν τους ενδιαφέρει, ότι δεν χωρά αντιπολίτευση σε τέτοια θέματα.

Ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στον αθλητισμό και στα παιδιά μας, ειδικά μετά την πανδημία.

Με την στάση τους οι μόνοι που χάνουν είναι οι συνδημότες μας.

Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, όσα εμπόδια κι αν δημιουργούν.

ADVERTORIALS