Π. Χατζηχριστοφής: Οι σύμβουλοι των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν ψήφισαν την αύξηση της επιχορήγησης του Δήμου στο ΔΟΠΑΒΣ - Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση

Πολιτικη Δευτέρα, 28η Μαρτίου 2022
3eb270384d70e2d46e15f14ad8736439.jpg

Δήλωση Προέδρου ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή

Με πραγματική λύπη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είδα τους συμβούλους των παρατάξεων της μειοψηφίας να μην ψηφίζουν την τροποποίηση της συστατικής πράξης του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την αύξηση κατά 300.000 € της επιχορήγησης του Δήμου στον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Ζητήσαμε την αύξηση της επιχορήγησης για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των βρεφονηπιακών σταθμών και των αθλητικών χώρων του νησιού μας.

Έργα που μας ζητήθηκαν από τις διευθύνσεις των βρεφονηπιακών σταθμών, από τα αθλητικά σωματεία, από τους συναδέλφους της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τους πολίτες του νησιού.

Πρόκειται για έργα τα οποία είναι έτοιμα να υλοποιηθούν.

Η μη ψήφιση του θέματος από τις άλλες παρατάξεις, άρα και η μη έγκριση της αύξησης της επιχορήγησης, ανατρέπει τον σχεδιασμό μας.

Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ειλικρίνεια και καθαρές κουβέντες.

Ζητάω συγγνώμη από τους συνδημότες μου που όλα αυτά τα έργα προς το παρόν "παγώνουν".

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι εντέλει θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες της Κω γιατί τους στερούν έργα που είναι τόσο αναγκαία και χρήσιμα.

Και γιατί στο όνομα μιας στείρας αντιπολίτευσης να μην ψηφίσουν ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει ομόφωνη θετική ψηφοφορία.

Η στάση τους προκαλεί βαθιά απογοήτευση, όχι μόνο σε εμένα ως Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, αλλά πρώτα από όλα στους συνδημότες μας.

Στους μικρούς αθλητές και στους γονείς τους, σε όλους τους φίλους του αθλητισμού, αφού η αύξηση της επιχορήγησης θα διοχετεύονταν σε αναγκαίες εργασίες συντήρησης και εκσυγχρονισμού των αθλητικών χώρων, οι οποίες θα καθυστερήσουν.

Δυστυχώς, οι σύμβουλοι της μειοψηφίας εκμεταλλεύονται την έλλειψη πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπονομεύουν χρήσιμες αποφάσεις για την κοινωνία μας.

Πρέπει να καταλάβουν, εκτός και δεν τους ενδιαφέρει, ότι δεν χωρά αντιπολίτευση σε τέτοια θέματα.

Ότι δεν χωρούν εκπτώσεις στον αθλητισμό και στα παιδιά μας, ειδικά μετά την πανδημία.

Με την στάση τους οι μόνοι που χάνουν είναι οι συνδημότες μας.

Παρόλα αυτά, εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, όσα εμπόδια κι αν δημιουργούν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img-bfac9cb24c0a388c32d7495e7b05a468-v.jpg
Στην πρώτη γραμμή ο στρατός - Με μηχανήματα έργου και πυροσβεστικά οχήματα βοήθησε στην κατάσβεστη της πυρκαγιάς στην Καρδάμαινα

Άμεση η παρέμβαση του στρατού με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση.

video-0a304dfef58aa6d04c305a43306f64d2-v(2).jpg
Έσβησε η φωτιά στην Καρδάμαινα - Άμεση η παρέμβαση των αρχών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Η φωτιά ξέσπασε πριν τις 14:00. Άμεση η παρέμβαση των αρχών, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο.Με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση ο στρατός με 3 μηχανήματα έργου και 2 πυροσβεστικά οχήματα έσπευσε να βοηθήσει, βοηθώντας σημαντικά τον περιορισμό της φωτιάς.

video-0a304dfef58aa6d04c305a43306f64d2-v(2).jpg
Έσβησε η φωτιά στην Καρδάμαινα - Άμεση η παρέμβαση των αρχών. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο!

Η φωτιά ξέσπασε πριν τις 14:00. Άμεση η παρέμβαση των αρχών, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο.Με εντολή του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου Δημήτριου Κουλέτση ο στρατός με 3 μηχανήματα έργου και 2 πυροσβεστικά οχήματα έσπευσε να βοηθήσει, βοηθώντας σημαντικά τον περιορισμό της φωτιάς.

c33671b7363e4f83ea87f3613b26a319.webp
Δήμος Κω: Αυξημένα πρόστιμα για παράνομη στάθμευση με το νέο ΚΟΚ

Σε ισχύ έχει τεθεί ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Τετάρτη, 2 Ιουλίου 7:19ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency